Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η γνωστή τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη καθώς σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη– κατά κόσμον Dj Rico.

Η 36χρονη Κατερίνα Στικούδη, μπορεί να μην έχει μιλήσει ακόμη δημόσια για την εγκυμοσύνη της, ωστόσο η φίλη και συνάδελφός της Νάγια το επιβεβαίωσε σε συνέντευξή της, αναφέροντας μάλιστα ότι είναι αγόρι.

Ο φακός του περιοδικού ΟΚ! απαθανάτισε αποκλειστικά την Κατερίνα Στικούδη λίγο πριν συμπληρώσει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της κατά την έξοδό της από τα γραφεία της Barking Well Media, ενώ συνοδευόταν από τον σύζυγό της.

Όπως αναφέρει το OK!, οι συζητήσεις που είχε το τελευταίο διάστημα με τον παραγωγό και παρουσιαστή του Just the 2 of Us, Νίκο Κοκλώνη, ευοδώθηκαν και έτσι η Κατερίνα Στικούδη θα μεταφέρει τον παλμό των backstage του σόου.

Όσο για τον σύζυγό της, ήταν παρών σε όλες τις συζητήσεις. Οι δυο τους είναι μαζί από το 2009, ενώ στις 25 Αυγούστου του 2018 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, παρουσία λίγων φίλων και συγγενών, στην ιδιαίτερη πατρίδα του Βαγγέλη Σερίφη, στο Μορφάτι Θεσπρωτίας

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες της Κατερίνας Στικούδη λίγο πριν γίνει για πρώτη φορά μαμά που εξασφάλισε το περιοδικό ΟΚ!