Η Βίκυ Βολιώτη, σπουδαία ηθοποιός με πολυετή παρουσία στο θέατρο και την τηλεόραση, έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής.

Η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον Σίμο Σαρκετζή και μαζί υιοθέτησαν το 2015 ένα κοριτσάκι 8 μηνών από την Αιθιοπία.

Σε μια από τις συνεντεύξεις της είχε δηλώσει για την υιοθεσία:

«Το θεωρούσα πιο πιθανό να υιοθετήσω ένα παιδί από το να αποκτήσω ένα βιολογικό, δικό μου παιδί. Μου φαινόταν τρελό ότι υπήρχαν παιδιά στον κόσμο που για κάποιους λόγους μένουν χωρίς γονείς. Κάποτε κατάλαβα ότι το βασικό πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι τόσο η γραφειοκρατία, αλλά το γεγονός ότι ευτυχώς δεν υπάρχουν πολλά μωρά ελευθέρα προς υιοθεσία. Η Αιθιοπία ήταν πάντα μία χώρα όπου ήθελα να πάω, που για κάποιον λόγο με γοητεύει πολύ η ιστορία της, συν το γεγονός ότι εκείνη την περίοδο κάποιες χώρες της Άπω Ανατολής είχαν κλείσει τα σύνορα τους, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να πάρεις παιδιά από εκεί. Ο φάκελος υιοθεσίας έγινε στην Ελλάδα.»

Η ηθοποιός δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες μια φωτογραφία με την κορούλα της στην παραλία, καλύπτοντας το προσωπάκι της

 

Μαμά και κόρη απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα. «Αν θα ήθελα να περιγράψω την ευτυχία… Καλοκαιρινές αναμνήσεις #happy #happiness #daughter #mother #motherhood #memories #summer» έγραψε στην ανάρτησή της.