Τον Ιανουάριο που μας πέρασε, η Όλγα Φαρμάκη έγινε μητέρα για πρώτη φορά – και ο ενθουσιασμός της ήταν ξεκάθαρος από την πρώτη στιγμή.

Η νέα μαμά είχε αναρτήσει φωτογραφία με τη νεογέννητη μπέμπα της και τον σύντροφό της και είχε γράψει:

 

«Καλωσήρθες στη ζωή μας γλυκό Μαρεττάκι. Σε περιμέναμε με μεγάλη ανυπομονησία και τώρα σε κρατάμε στην αγκαλίτσα μας. Η καρδιά μας πάει να σπάσει από χαρά και ευτυχία και η αγάπη για αυτό το μικρό πλασματάκι που αντικρύσαμε πριν λίγες μέρες δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olga Farmaki (@olgafarmaki)


Έκτοτε δεν μας έχει δείξει παρά ελάχιστες φωτογραφίες της κορούλας της, στις περισσότερες από τις οποίες δεν φαίνεται παρά το χεράκι ή τα πατουσάκια της.

Εξάλλου, η Όλγα Φαρμάκη έχει την τάση να μην αποκαλύπτει πολλά πράγματα για τη ζωή της στα κοινωνικά δίκτυα και να κρατά τις αναρτήσεις της αφιερωμένες στη δουλειά της ή σε τοπία από ταξίδια και άλλες εικόνες που της τραβάνε την προσοχή.

Για αυτό και η απόφασή της να αναρτήσει μια υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία δεν πέρασε απαρατήρητη.

Αυτή τη φορά, στην εικόνα εμφανίζεται τόσο η ίδια η Όλγα Φαρμακή, όσο και ο σύντροφός της Σταύρος Μαντόπουλος μαζί με το μωράκι τους.

Η μελαχρινή καλλονή συνόδευσε την υπέροχη εικόνα με ένα λιτό σχόλιο που εκφράζει την αγάπη της για τη μικρή της: μια καρδούλα.

Δείτε την όμορφη ανάρτηση:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olga Farmaki (@olgafarmaki)