Έχετε απορία αν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ξανά με τον τράπερ Snik; Η παρουσιάστρια και μοντέλο απαντά ανοιχτά για την προσωπική της ζωή!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντάει στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι ξανά μαζί με τον Snik.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια ανέφερε: «Στο τέλος της σεζόν συζητήσαμε με το κανάλι τι θα κάνουμε την επόμενη χρονιά και μου πρότειναν το Style me Up. Μου έδωσαν να δω κάποια επεισόδια από το project όπως αυτό προβάλλεται στο εξωτερικό και μου άρεσε, γιατί είχε να κάνει με καθημερινούς ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν το στυλ τους. Είναι ωραίο να μπορείς να κάνεις κάτι για να μπορέσεις να προσφέρεις χαρά σε κάποιον. Αισθάνομαι ότι αυτό μου ταιριάζει περισσότερο», δήλωσε μεταξύ άλλων στο περιοδικό ΟΚ!

«Με τον Δημήτρη είμαστε πολύ αγαπημένοι. Αυτό συμβαίνει. Είμαστε δυο άνθρωποι που αγαπάμε και σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλο. Ό,τι και αν συμβαίνει» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όταν ρωτήθηκε για τον λόγο που δεν απαντά ξεκάθαρα και αν η κατάσταση μεταξύ τους είναι περίπλοκη είπε: «Δεν είναι καθόλου περίπλοκο. Είμαστε δυο άνθρωποι πολύ αγαπημένοι. Αυτή είναι η αλήθεια».

Και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε και τις δηλώσεις που είχε κάνει ο γνωστός τράπερ για εκείνη στις οποίες είχε αναφέρει ότι θα γινόταν πολύ καλή μαμά.

«Ο Δημήτρης δε λέει ψέματα, θα γινόμουν πολύ καλή μαμά. Είναι ένα πολύ γλυκό παιδί και θα μπορούσε να γίνει ένας πολύ καλός μπαμπάς» είπε!