Η Ελισάβετ Μουτάφη μιλάει για τον τρόπο με τον οποίο ο σύζυγος της, Μάνος Νιφλής, την βοήθησε να χτίσει μια υπεροχή σχέση με τις κόρες του από τον προηγούμενο γάμο, εκφράζει την επιθυμία της να κάνει ένα παιδί και αναπολεί τα παιδικά χρονιά στο ατελιέ του θείου της Μάκη Τσέλιου.

Η  Ελισάβετ Μουτάφη διανύει μια από τις ευτυχέστερες περιόδους της ζωής της. Αναφέρεται στη σχέση ζωής που έχει με τον άντρα της Μάνο Νιφλή, στο ότι εκείνος επεδίωξε να γνωριστούν καθώς και στις κόρες του δημοσιογράφου από τον προηγούμενο γάμο του με τις οποίες διατηρεί υπεροχή σχέση.

«Πάντα ήθελα να κάνω ένα παιδί και ελπίζω να έρθει», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Αναφέρεται στην επιθυμία της να αποκτήσει παιδί ενώ μιλάει για το ατελιέ του θείου της Μάκη Τσέλιου το οποίο έχει αναλάβει καθώς και για τα παιδικά χρονιά που πέρασε εκεί.

Το άγχος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της και προσπαθεί χρονιά να το αντιμετωπίσει ενώ η δουλειά της την χαλαρώνει.

Φέτος τη βλέπουμε στο καθημερινό σήριαλ του MEGA «Το αύριο μας ανήκει». Έχει τον ρολό της Σοφίας μιας γυναίκας που αγαπάει τον άντρα της και τα παιδιά της και ξαφνικά της έρχονται όλα τούμπα.

Δηλώνει ότι τα καθημερινά σήριαλ είναι πολύ κουραστικά αλλά τα αγαπάει και έχει μάθει πολλά από αυτά.

Στο θέατρο κάνει ήδη την παράσταση «Όμορφη Πόλη» (την τελευταία παράσταση του Μίκι Θεοδωράκη), ενώ τον Δεκέμβριο θα κάνει πρεμιέρα η παράσταση «8 γυναίκες κατηγορούνται» στο θέατρο Αλίκη.