Κάθε Σάββατο, στις 16:30 στο MEGA, η Konnie και ο Αντώνης θα μας μεταφέρουν τον ενθουσιασμό και το πάθος τους για τη μουσική, θα μας ενημερώνουν για όλα όσα συμβαίνουν στην εγχώρια μουσική βιομηχανία και θα μας κρατούν την καλύτερη παρέα.

Σήμερα, Σάββατο 23 Οκτωβρίου η Konnie και ο Αντώνης υποδέχονται, στην πρώτη εκπομπή της σεζόν, δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες, τον FY και τον Ζήση Ρούμπο.

Ο ταλαντούχος ράπερ FY μιλάει για τη ζωή του, τη φιλία του με τον Mad Clip, την καριέρα του αλλά και για τη σχέση του με τη σύντροφό του, ενώ ο αγαπημένος ηθοποιός και stand-up κωμικός Ζήσης Ρούμπος χαρίζει απίστευτες στιγμές γέλιου με το εκρηκτικό του χιούμορ. Στη συνέχεια, ο FΥ και o Ζήσης Ρούμπος αποδέχονται την πρόκληση και κάθονται στις κόκκινες καρέκλες του «Mega Star Hot Seat» για να απαντήσουν στις «δύσκολες» ερωτήσεις των παρουσιαστών. 

Από το «MEGA Star» δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αστείες δοκιμασίες. Οι δύο καλεσμένοι αναμετρώνται σε ένα παιχνίδι γνώσεων, φουσκώνοντας μπαλόνια. Ποιου το μπαλόνι θα σκάσει πρώτο;

Ακόμα, η κάμερα του «MEGA Star» εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από την πρεμιέρα της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA», με τη μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου. 

Ο Αντώνης Δημητριάδης συναντά τον Νίκο Οικονομόπουλο, για μία αποκλειστική συνέντευξη, με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων του στη νυχτερινή Αθήνα.

Τέλος, η Konnie και ο Αντώνης βαθμολογούν τις πιο εκκεντρικές εμφανίσεις που έκαναν Έλληνες celebrities. Και φυσικά, στο «MEGA Star» παρακολουθούμε το ελληνικό TOP-10 αγαπημένων επιτυχιών όπως διαμορφώθηκε την εβδομάδα που πέρασε. 

«MEGA STAR» ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 16:30

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 16:30 ΣΤΟ MEGA

#MegaStarGr

Facebook: @megastargreece

Instagram: @megastargr