Η διάσημη ηθοποιός του Hollywood, Αντζελίνα Τζολί, εξομολογήθηκε ότι, παρά τα όποια προβλήματα αντιμετώπισαν στο παρελθόν, τα παιδιά της μεγαλώνουν και γίνονται «υπέροχα πλάσματα».

Μετά το πολύκροτο διαζύγιο με τον Μπρατ Πιτ και την «μάχη» για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους,  η Αντζελίνα Τζολί κατηγορήθηκε από πολλούς για εγωιστική συμπεριφορά, καθώς και ότι προσπαθεί χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος να κρατήσει τον πρώην σύζυγό της μακριά από τα παιδιά.

Από τότε, έχουμε δει την διάσημη ηθοποιό σε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις με τα πέντε παιδιά της (ο μεγαλύτερος, ο Μαντοξ βρίσκεται σε σπουδές εκτός των ΗΠΑ), αλλά και σε πολλές συνεντεύξεις όπου αναφέρεται κυρίως στην μητρότητα.

Αυτή την φορά στο περιοδικό People, η Αντζελίνα αναφέρθηκε στο πώς είναι να βλέπει τα παιδιά της να περνούν το δύσκολο στάδιο της εφηβείας, μιας και τα μικρότερα, τα δίδυμα Vivienne και Nox είναι 13 ετών.

«Βασικά είναι εξαιρετικοί άνθρωποι.. Και επειδή είναι και πολλά, νομίζω πως μεγαλώνοντας επηρεάζονται πολύ μεταξύ τους. Δεν είμαι η αρχηγός σε οτιδήποτε, είμαι πολύ ειλικρινής μαζί τους και πολύ ανθρώπινη. Προτεραιότητά μου είναι να τα στηρίζω για να γίνουν ολοκληρωμένοι άνθρωποι» δήλωσε η ηθοποιός.

Για την μητρότητα είπε «Δεν είμαι τέλεια γονιός, με τίποτα. Κάθε μέρα νιώθω ότι τα κάνω όλα λάθος. Βλέπω σε πόσα πράγματα είμαι λάθος. Είμαι και πολύ απαιτητική από τον εαυτό μου, συνέχεια αναρωτιέμαι αν κάνω το σωστό πράγμα.»