Όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Πρώτα ήταν οι σπόντες του Νίκου Κοκλώνη, μετά το story της Soula Glamorous και έπειτα η ατάκα όλο νόημα από την Σάσα Σταμάτη. Τι ισχύει τελικά;

Όλα ξεκίνησαν όταν ο φίλος της και παρουσιαστής του J2US, Νίκος Κοκλώνης, άφησε υπονοούμενα για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη στα δύο live που η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τη θέση της Κατερίνας Στικούδης.

Συγκεκριμένα, της αφιέρωσε ένα τραγούδι, με εκείνη να το απολαμβάνει χορεύοντας και αναστενάζοντας. Ακούστηκε το «έρωτα θέλει η ζωή» και στο green room έγινε χαμός.

To story που άναψε φωτιές

Αυτό που επιβεβαίωσε τα όσα ακούγονται εδώ και αρκετές ημέρες ήταν ένα story που έκανε στο Instagram η Soula Glamorous, η οποία γνωρίζει όλα τα μυστικά της ελληνικής σόουμπιζ.

Όταν την ρώτησαν σε ένα Q&A αν το ζευγάρι τελικά, έχει χωρίσει, εκείνη απάντησε: «Κολλητές όπως πληροφορήθηκα από τα κεντρικά έχουν μαλώσει. Δεν ξέρουμε αν είναι οριστικό οπότε ούτε αυτή ξέρει αν χώρισε».

Στο μεταξύ, σήμερα (1/11) ακούστηκαν και κάποια σχόλια στον αέρα του «Super Κατερίνα» που προκάλεσαν πολλά ερωτηματικά

Η Σάσα Σταμάτη που αποχώρησε από το J2US ήταν καλεσμένη στην εκπομπή και η Κατερίνα Καινούργιου την υποδέχτηκε με μια φράση, η οποία της γύρισε μπούμερανγκ.

«Ξέρω ότι ακύρωσες μια σημαντική συνέντευξη που είχες στην εφημερίδα για χάρη μου, για τα μάτια μου. Κάνε κάτι εσύ για τα μάτια μου γιατί κανένας άλλος δεν κάνει κάτι για τα μάτια μου, οπότε σε ευχαριστώ», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος με τη δημοσιογράφο:

Σάσα: Χώρισες;

Κατερίνα: Ε;

Σάσα: Χώρισες;

Κατερίνα: Έλα, κάτσε κάτω τώρα. Έλα τώρα. Από μένα έχεις συνέντευξη;

Σάσα: Τα καλύτερα έρχονται.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, το Σαββατοκύριακο η παρουσιάστρια βγήκε με φίλους της για ποτό, ενώ ο Φίλιππος Τσαγκρίδης ήταν ταξίδι στο εξωτερικό.