Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στον τρόπο που μεγάλωσε τα παιδιά της και ειδικά στο πώς διαχειρίστηκε τα ρούχα του Άγγελου όταν αυτός μεγάλωσε.

Η παρουσιάστρια εξήγησε ότι δεν είναι κακό τα ρούχα του πρώτου παιδιού να πηγαίνουν στα επόμενα.

«Θα σας πω την αλήθεια, εγώ πολλά πράγματα του Άγγελου, πέρασαν από όλα τα κορίτσια μου, όχι από αυτά που χαλάνε. Μιλάω ας πούμε για μπουφάν, κασκόλ και το έπαιρνε το επόμενο. Τι να πάθει ένα κασκόλ, ένα μπουφάν… Τα ρούχα που είναι πλύνε βάλε, χαλάνε! Παίρνεις ρούχα και στο δεύτερο και στο τρίτο. Δεν έχουν πρόβλημα, αν τους εξηγήσεις ότι έχεις αυτά που σου παίρνουμε και έχεις και αυτά από το πρώτο και αν είσαι το τρίτο; Έχεις τα καλύτερα! Έχεις τα δικά σου, τα πράγματα του πρώτου και του δεύτερου… είναι πως θα το πεις στο κάθε παιδί…» τόνισε η παρουσιάστρια.

Στην συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη εξήγησε πόσο εύκολο είναι να μεγαλώνουν μαζί τα ετεροθαλή αδέρφια.

«Το θέμα είναι να μην βάλεις απότομα τον σύντροφό σου ακόμα και σε έναν γάμο απότομα μέσα στο σπίτι, χρειάζεται μία προετοιμασία, να έρθει σε επαφή με τα παιδιά… και να μην μπερδεύονται οι ρόλοι. Άλλο ο μπαμπάς, η μαμά κι άλλο ο σύντροφος της μαμάς… που μπορεί να έχει παντρευτεί! Αυτό είναι ξεκάθαρο για να αισθάνονται όλοι καλά» ανέφερε η παρουσιάστρια.