Μία συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Ελένη» η Βίκυ Βολιώτη. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την 7χρονη κόρη της, την οποία υιοθέτησε από την Αιθιοπία, για τα απρεπή σχόλια που δέχεται λόγω της καταγωγής της και έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Δεν είχα ποτέ τον διακαή πόθο να κυοφορήσω, παρόλο που μεγαλώνουμε με την πεποίθηση ότι πρέπει να διαιωνίσουμε το δικό μας DNA», είπε και πρόσθεσε:

«Η διαδικασία της υιοθεσίας είχε πολλές δυσκολίες, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να μην τις ξεπεράσω για την κόρη μου».

«Είναι δυνατό παιδί»

«Γνωρίζουμε ότι η κόρη μας μπορεί να αντιμετωπίσει δυσκολίες λόγω της καταγωγής της και την προετοιμάζουμε ανάλογα», τόνισε στη συνέχεια.

Επίσης, μίλησε και για τα σχόλια που αφορούν την καταγωγή της. «Τα παιδιά πλέον υφίστανται bullying για πολλούς και διαφορετικούς λογούς. Η κόρη μας αντιμετωπίζει και μονή της απρεπή σχόλια που αφορούν την καταγωγή της. Είναι δυνατό παιδί», σημείωσε.

«Εάν κάποιος δεν μπορεί να κάνει παιδιά, δεν υπάρχει ωραιότερη απόφαση από το να υιοθετήσει. Είναι δικό σου παιδί», δήλωσε συγκινημένη η ηθοποιός.

Φέτος, η Βίκυ Βολιώτη πρωταγωνιστεί στην νέα παράσταση «Μια ιστορία αγάπης» σε σκηνοθεσία Σίμου Κακάλα στο θέατρο «Άνεσις».