Στο πλατό της εκπομπής «Ελένη», με την Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε η Τζένη Μπότση και μίλησε για το εθελοντικό της έργο, την ανατροφή της κόρης της και τη συμμετοχή της στην απολαυστική κωμωδία του MEGA «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα».

«Εγώ είμαι ηθοποιός και με γνωρίζει ο κόσμος από τους ρόλους, φαντάζονται ότι είναι οι ρόλοι, αλλά δεν έχω καμία σχέση», δήλωσε η κ. Μπότση για τον εαυτό της.

Η Ελένη Μενεγάκη επισήμανε δύο στοιχεία της προσωπικότητας της την επαφή με τη φύση και τα παιδιά.

«Ήτανε πολύ ξεκάθαρος ο ρόλος μου εκεί δεν υπήρξε καμία σχέση με τη μητρότητα. Ήμουνα φίλη τους με κάποια είμαι ακόμα και βρισκόμαστε και θα μιλήσουμε. Έχουν πια μεγαλώσει και όπως έλεγα και τότε το κάνω για καθαρά προσωπικούς μου λόγους. Είναι πολύ ωραίο να δίνεις την αγάπη σου σαν ένας άνθρωπος και να την παίρνεις επί δεκαπέντε. Ήταν μια σημαντική περίοδος της ζωής μου ήμουν εκεί δεκαεφτά χρόνια», ανέφερε για την πολυετή προσφορά της στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

«Είχα δει τι ευθύνη είναι και έλεγα τι ωραία πηγαίνω περνάω τέλεια, ασχολούμαι μαζί τους, παίρνω, δίνω και πάω και κοιμάμαι χωρίς έννοιες», τόνισε για αυτή την εμπειρία, καθώς κατάλαβε από νωρίς τις ευθύνες που έχει η ανατροφή ενός παιδιού.

«Ακόμα και το αυτοκίνητο το πήρα για να μπαίνει καθισματάκι πίσω και να έχει χώρο», καθώς αφιέρωνε πολύ χρόνο και περνούσε πολλές στιγμές με τα παιδιά.

Η ίδια παραδέχτηκε πως είχε κάνει ψυχανάλυση για να διαχειριστεί τις δυσκολίες και τα βιώματα των παιδιών στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και να μην την επηρεάζουν, άλλα να είναι εκεί για ότι χρειάζονται.

«Όταν γεννήθηκε η Αλίκη δεν φοβήθηκα πώς να πιάσω ένα βρέφος. Δε φοβήθηκα ούτε πώς να της βάλω όρια», σημείωσε για την ανατροφή της κόρης της.

«Όταν γέννησα το είπα. Δεν φοβήθηκα, απλά δεν ήθελα να εισπράξω την αγωνία τον γύρω μου», δήλωσε για την εγκυμοσύνη της που κατάφερε να κρατήσει μυστική μέχρι τη γέννηση της κόρης της.

«Μου αρέσει που είναι κορίτσι. Είναι άλλο πράγμα. Μιλάει, είναι αστεία», είπε τρυφερά για την κόρη της Αλίκη.

«Η μητέρα μου γιορτάζει της Αγίας Μαρίνας και η Αλίκη. Όλη η οικογένεια του Αλέξανδρου ξεκινούν από άλφα τα ονόματα τους. Οπότε είπαμε να βρούμε ένα όνομα από άλφα που κούμπωσε με την Αγία Μαρίνα και βγήκε Αλίκη», ανέφερε για το πώς επέλεξαν να δώσει αυτό το όνομα στην κόρη της.

«Πάει σχολείο για να είναι με άλλα παιδιά και να κοινωνικοποιείται», σημείωσε για την εκπαίδευση της μικρής, ενώ πρόσθεσε πως επέλεξε το σχολείο με αυστηρά κριτήρια.

«Δεν ξέρεις τι περνάμε στα γυρίσματα. Πρέπει να μη γελάμε. Λίγο έλεος», δήλωσε για τη συμμετοχή της στη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» στην οποία υποδύεται τη Νάντια Κακαλιούρα.

Και συνέχισε «όταν διάβασα τα σενάρια γέλαγα μόνη στο σπίτι μου».

Για τη θεατρική παράσταση «Ποντικοπαγίδα» στην οποία πρωταγωνιστεί στο Θέατρο Νέος Ακάδημος δήλωσε πως  «είναι φοβερό τι ωραία αίσθηση παίρνουμε από τον κόσμο. Πόσο του έχει λείψει το θέατρο και πολύ το έχει αγκαλιάσει».

«Δεν ήθελα τίποτα άλλο Να γίνω. Ανέβαινα μικρή στη σκηνή του θεάτρου, όταν με πήγαινε η μητέρα μου», υπογράμμισε πως από μικρή ήξερε πως ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Όσο για την κόρη της η οποία κάνει το ίδιο με τη μητέρα της ανεβαίνει στη σκηνή, η ηθοποιός δήλωσε πως «θα την ονειρευόμουν οπουδήποτε είναι ευτυχισμένη».

Για το σύντροφο τη ζωή της Αλέξανδρο είπε πως τον θαυμάζει που είναι θετικός άνθρωπος.