Μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη! έδωσε η Μαρία Μπεκατώρου, λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της στο MEGA με το τηλεπαιχνίδι «The Chase».

«Το ‘The Chase’ μου αρέσει γιατί έχει πολύ αγωνία. Από την αρχή έως το τέλος ο τηλεθεατής περιμένει κάτι. Στον δεύτερο γύρο θα εμφανίζονται οι 4 ‘κυνηγοί’ που είναι μόνιμοι συνεργάτες. Είναι από τα πιο εντυπωσιακά σκηνικά που έχουν γίνει ποτέ, η μουσική είναι φανταστική».

Η παρουσιάστρια, που επιστρέφει στο Μεγάλο κανάλι, χαρακτηρίζει καρμική την επιστροφή της, λέγοντας ότι ήθελε να βρεθεί ξανά στο MEGA.

«Είναι καρμική η επιστροφή μου στο MEGA. Είναι ένας κύκλος που ξαναγίνεται. Ήθελα να επιστρέψω στο MEGA. Επιστρέφω με πολύ καλές συνθήκες και με ανθρώπους που νιώθω ότι με έχουν πιστέψει πολύ».

Όσο για το τι ονειρεύεται να κάνει στην τηλεόραση και αν θα τη δούμε σε πρωινό;

«Δεν είμαι πολύ κοντά στο περιεχόμενο μιας πρωινής εκπομπής. Δεν είναι το δυνατό μου κομμάτι. Αυτό που ονειρευόμουν να κάνω στην τηλεόραση ήταν ένα σόου όπως έκανε η Ρούλα Κορομηλά. Θα μου άρεσε να κάνω και μια εκπομπή μαγειρικής αλλά όχι να μαγειρεύω εγώ».

Ποια είναι η γνώμη της αγαπημένης παρουσιάστριας για την τηλεόραση φέτος;

«Φέτος ο τηλεθεατής έχει μπερδευτεί πάρα πολύ. Έχω την εντύπωση ότι τώρα ξεκαθαρίζει το τοπίο. Δεν είναι σωστή κίνηση ένα προϊόν που πηγαίνει καλά, να το παίρνουν όλα τα κανάλια και να το ‘ξεζουμίζουν’ και να ψάχνουν παρόμοια πρότζεκτ. Η μυθοπλασία πια είναι πολύ δυνατή».

Δείτε το βίντεο