Για την μητρότητα και τον πρόωρο ερχομό του της μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» η Λυδιά Παπαϊωάννου. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι έχει χωρίσει με τον πατέρα του παιδιού της.

«Όταν έχεις βιώσει την εμπειρία της προωρότητας, καθώς ο μικρός μας γεννήθηκε επτά μηνών και έμεινε δύο μήνες στην Μονάδα Εντατικής, μπαίνεις σε μία διαδικασία να προσέχεις και να παρατηρείς περισσότερο. Είχα μία εσωτερικευμένη αγωνία, δεν την έδειχνα, αλλά τη βίωνα. Πλέον βιώνω το άγχος που έχουν όλοι οι γονείς να είναι τα παιδάκια μας καλά», εξομολογήθηκε.

«Από την αρχή ήταν στόχος μου να εμφυσήσω στο γιο μου τη διάθεση να μαθαίνει πράγματα», σημείωσε.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι έχει χωρίσει με τον Κυριάκο Μπαλάσκα: «Με τον πατέρα του παιδιού μου δεν είμαστε πλέον μαζί. Είναι, όμως, ένας φανταστικός γονιός. Δεν λέω πατέρας, λέω γονιός γιατί όταν λέμε πατέρας ή μάνα, οι άνθρωποι τείνουν να αποδίδουν συγκεκριμένες ευθύνες και λειτουργίες στον κάθε ρόλο. Είμαι πολύ ικανοποιημένη με την οικογενειακή μας κατάσταση. Όταν δύο άνθρωποι σέβονται ο ένας τον άλλον και δεν υπάρχουν εντάσεις, γίνεται να προχωρήσει πολύ όμορφα και γλυκά όλο αυτό».

Για την απόφασή της να εγκαταλείψει τη δημοσιογραφία, τόνισε: «Παρά τον φόβο που ένιωθα, ήταν μονόδρομος για εμένα να αφήσω τη δημοσιογραφία για να ιδρύσω τη δική μου εταιρεία».

Ολόκληρη η συνέντευξη: