Τον χρόνο πίσω γύρισε στη σημερινή εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια με αφορμή ένα θέμα για τη μυθοπλασία στα ελληνικά κανάλια, αναπόλησε τις «κόντρες» των πρώτων ιδιωτικών καναλιών και περιέγραψε τη δική της εμπειρία.

Συγκεκριμένα, θυμήθηκε την εποχή που ήταν στον «Πρωινό Καφέ» και είπε: «Εγώ ήμουν στον ΑΝΤ1 και στον «Πρωινό Καφέ» και περιμέναμε, περιμέναμε μήνες να δούμε τους πρωταγωνιστές της σειράς «Ψίθυροι Καρδιάς» στην εκπομπή. Ήταν ζόρικα τα πράγματα πριν 25 χρόνια στην τηλεόραση. Θυμάμαι ακόμα τον πρώτο από τη σειρά που είχε έρθει».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως ήταν η πρώτη μέρα της στο MEGA, τον Απρίλιο του 2021: «Όταν πρωτοήρθαμε τον Απρίλη και πήγαμε στο γραφείο που μας δώσανε στη Συγγρού, παραδίπλα γραφεία ήταν κυρίες που κάνανε οργάνωση του αρχείου του Mega και το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν να βουτήξω στο αρχείο».

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος σημείωσε από την μεριά του: «Όταν ήμασταν στον ΑΝΤ1 είχαμε ένα δέος με το MEGA και το MEGA με τον ΑΝΤ1. Ήταν η αρχή της ιδιωτικής τηλεόρασης και υπήρχε έντονος ανταγωνισμός».