Την πιο κεφάτη ατμόσφαιρα φέρνει το «Celebrity Game Night» με τη Σμαράγδα Καρύδη στο MEGA, προσκαλώντας μας να γίνουμε μέσα από ευφάνταστα παιχνίδια μέρος μιας μεγάλης παρέας.

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, στις 22:00, στο φιλόξενο σκηνικό του «Celebrity Game Night» πνέει κυπριακός αέρας. Ο Τάσος Τρύφωνος, η Τζώρτζια Γεωργίου και ο Στέφανος Μιχαήλ στην πρώτη ομάδα, και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Ευρυδίκη και ο Μαρίνος Κόνσολος στη δεύτερη, ανταγωνίζονται για να χαρίσουν τη νίκη στον αρχηγό-παίκτη της ομάδας του, και δίνουν πάσες ο ένας στον άλλο με πειράγματα και αστεία. Ποιος θα αποδειχτεί το μεγαλύτερο πειραχτήρι;

Τα παιχνίδια «Πάρ’ το πάνω σου», «Μίλα στην κορνίζα», «Popped Quiz», «Πιάσε το μικρόφωνο» και «Πού πας» γίνονται αφορμή για τις πιο διασκεδαστικές αναμετρήσεις. Στο τέλος της βραδιάς, η νικήτρια ομάδα προσφέρει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής της ένα χρηματικό ποσό.

Η μουσική και το τραγούδι ανεβάζουν τη διάθεση. Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου παίρνει το μικρόφωνο για να τραγουδήσει ανάμεσα στα παιχνίδια, αλλά και προκαλεί τη Σμαράγδα σε ένα challenge με κυπριακά τραγούδια, με συνοδεία από τους Playmobeat, την μπάντα του «Celebrity Game Night», και τον τραγουδιστή Άρι Πετράκη.

 

 

«CELEBRITY GAME NIGHT» ΜΕ ΤΗ ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:00

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 22:00 ΣΤΟ MEGA

 

#CelebrityGameNight

Facebook: @CelebrityGameNightMega

Instagram: @celebritygamenight_

 

Παρουσίαση: Σμαράγδα Καρύδη

Εκτέλεση Παραγωγής: Barking Well Media