Συντετριμμένος εμφανίστηκε στο σόου που παρουσιάζει ο Nick Cannon. Ο γνωστός Αμερικανός παρουσιαστής, με δάκρια στα μάτια, ανακοίνωσε στο «The Nick Cannon Show» ότι ο μικρότερος γιος του, Zen, πέθανε από όγκο στον εγκέφαλο.

Ήταν μόλις 5 μηνών…

Ο Cannon είπε ότι ο όγκος αναπτύχθηκε γρήγορα και περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές του μικρού. Είπε ότι πήγε τον γιο του στην παραλία την Κυριακή, όπου και τον κράτησε αγκαλιά για τελευταία φορά. Αμέσως μετά άφησε την τελευταία του πνοή.

Το κεφάλι του συγκέντρωνε νερό

Όπως αποκάλυψε, όταν ήταν δύο μηνών, ο ίδιος και η γυναίκα του ανακάλυψαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον μικρό καθώς το κεφάλι του ήταν πολύ μεγαλύτερο από το κανονικό. Θεωρώντας πως επρόκειτο για μία επίσκεψη ρουτίνας, βρέθηκαν στον παιδίατρο.

Ύστερα από εξετάσεις έμαθαν ότι ο μικρός έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι καθώς συγκέντρωνε νερό εκεί και έπρεπε να τοποθετηθεί μία βαλβίδα ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Λίγες μέρες αργότερα όμως, πληροφορήθηκαν ότι είχε βρεθεί και ένας όγκος, ο οποίος μεγάλωνε πολύ γρήγορα και απειλούσε τη ζωή του μωρού.

Δυστυχώς δεν μπορούσε να γίνει τίποτα και ο θάνατός του ήταν αναπόφευκτος

Γνωρίζοντας πως επρόκειτο για τις τελευταίες στιγμές του γιου του, ο  Cannon πήγε μαζί με τη γυναίκα του και τα υπόλοιπα παιδιά τους στον ωκεανό και όλοι μαζί έζησαν τις τελευταίες ώρες του μικρού.

Ο Zen άφησε την τελευταία του πνοή αμέσως μετά βυθίζοντας στο πένθος όλη την οικογένεια.

Ο παρουσιαστής προέτρεψε το κοινό να χαίρεται την κάθε του στιγμή με την οικογένειά του και ο καθένας τους να αγκαλιάζει τα αγαπημένα του πρόσωπα και να τους λέει πόσο τα αγαπάει.