Σοκ εξακολουθούν να προκαλούν οι αποκαλύψεις για το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα», Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Μάλιστα, αίσθηση προκάλεσαν οι τελευταίες εξελίξεις, οι οποίες πλέον παίρνουν μορφή «χιονοστιβάδας».

Ετρωγε σε χασαποταβέρνα παρά την κατακραυγή

Και αυτό διότι, σύμφωνα με τον Alpha, την ώρα που οι χυδαίες πράξεις του Στάθη Παναγιωτόπουλου έχουν σηκώσει «θύελλα» αντιδράσεων στο πανελλήνιο, εκείνος έτρωγε σε ταβέρνα με τη σύζυγό του, στην Περαία Θεσσαλονίκης, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, με την εκπομπή Tlive μάλιστα να φέρνει στο φως της δημοσιότητας φωτογραφία που τους απαθανατίζει στην έξοδό τους.

Παντρεύτηκε κρυφά πριν 1,5 μήνα

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» φαίνεται να παντρεύτηκε κρυφά πριν από ενάμιση μήνα με τη σύντροφό του, την 1η Νοεμβρίου, στην Αλόννησο.

Η σύντροφός του είναι αρκετά νεότερή του και δουλεύει στο καφέ-μπαρ που διατηρεί ο παρουσιαστής στο νησί. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και δύο μάρτυρες, σε πολύ κλειστό κύκλο, ενώ την τελετή πραγματοποίησε ο δήμαρχος του νησιού.

Δεν δέχεται τη συγγνώμη

Την ίδια ώρα δεν δέχεται τη συγγνώμη του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η πρώην σύντροφός του, η οποία τον κατήγγειλε πως δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες με τις προσωπικές τους στιγμές σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Η 30χρονη, η οποία έχει καταθέσει μηνύσεις σε βάρος του για διακίνηση υλικού από προσωπικές τους στιγμές, μίλησε στον Alpha και δήλωσε μεταξύ άλλων πως δεν δέχεται τη συγγνώμη του παρουσιαστή γιατί «δεν είναι ειλικρινής».

«Ήμουν σε πιο μικρή ηλικία και τον εμπιστευόμουν. Και μάλιστα, επειδή αγχωνόμουν μήπως διαρρεύσουν, εκείνος μου έλεγε να μην ανησυχώ γιατί τα περνάει από το κινητό στον υπολογιστή του» ανέφερε αρχικά.

Όσο για το πώς κατάλαβε ότι υπήρχαν βίντεο με εκείνη στο Διαδίκτυο, φανέρωσε πως «μια γνωστή μου με είδε και με αναγνώρισε, επειδή της είχα πει ότι έχουμε τραβήξει κάποια βίντεο. Ψάχνοντας είδα ότι είχε σε τρία διαφορετικά site προφίλ. Δηλαδή, υπήρχαν αυτά τα βίντεο, μαζί με άλλα βίντεο και φωτογραφίες από άλλες κοπέλες. Ήταν κάτι που το έκανε για καιρό, είχε οκτώ χρόνια κανάλι. Και ήταν και πολλές άλλες κοπέλες. Πολλές φωτογραφίες και ανάμεσά τους και τρία δικά μου βίντεο και περίπου 300 φωτογραφίες».

«Δεν δέχομαι τη συγγνώμη του, δεν είναι ειλικρινής»

Επίσης, η 30χρονη ανέφερε πως «τον Απρίλιο του 2019 ανέβασε το τέταρτο βίντεο, ενώ είχαμε χωρίσει και εκείνος ήταν σε άλλη σχέση. Τότε έκανα και δεύτερη μήνυση και κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία» σημειώνοντας πως «εκείνος κρύφτηκε και τα βίντεο τα κατέβασε, αλλά υπάρχουν αναδημοσιεύσεις από άλλους χρήστες».

«Δεν δέχομαι τη συγγνώμη του, δεν είναι ειλικρινής. Του έδωσα πολλές ευκαιρίες να προσπαθήσει να επανορθώσει και εκείνος ανέβασε κι άλλα βίντεο. Κάποια στιγμή μου μπήκαν σκέψεις για να δώσω τέλος στη ζωή μου. Δεν είναι μόνον η ντροπή που νιώθεις, αλλά και η προδοσία. Αυτό δεν μπορώ να το διαχειριστώ ακόμα και τώρα» κατέληξε η 30χρονη, μιλώντας στον Alpha.

Οι «Αρβύλα» επικοινώνησαν με την 30χρονη -Τέλος η εκπομπή για φέτος

Την ίδια ώρα, υπό το ψυχολογικό βάρος των αποκαλύψεων, οι «Ράδιο Αρβύλα» σταματούν τις εκπομπές για το τρέχον έτος, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΝΤ1.

Μάλιστα, ο Αντώνης Κανάκης ενημέρωσε μέσω facebook ότι οι «Ράδιο Αρβύλα» επικοινώνησαν με την πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Στην επίσημη σελίδα του, στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το απόγευμα της Τετάρτης (15/12), ο παρουσιαστής ανέφερε πως «επικοινωνήσαμε χθες με τη γυναίκα που υπέστη και ακόμα υπομένει τη χυδαία κακοποίηση. Μας συγκλόνισε η σεμνότητά της και ένιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ. Έφτασε στο σημείο να μας ζητήσει συγγνώμη για τη δύσκολη θέση που έχουμε έρθει εμείς».

«Τέτοια είναι η σπάνια ποιότητά της. Ο Χρήστος έγραψε ένα πολύ ουσιαστικό κείμενο. Και από αυτό το μόνο που θέλω να επαναλάβω είναι το ότι, αν τυχόν μέχρι εχθές ήταν μόνη της σε όλο αυτό, πλέον δεν είναι», προσέθεσε, σημειώνοντας πως «είμαστε δίπλα της με όλους τους τρόπους».

Η αντίδραση του υπουργείου Δικαιοσύνης μετά το σάλο -Μελετά να γίνει κακούργημα το εκδικητικό πορνό

Οι εξελίξεις δεν άφησαν το υπουργείο Δικαιοσύνης ασυγκίνητο, αφού τίθεται επί τάπητος το ζήτημα της ποινικής μεταχείρισης όσων καταδικάζονται για το αδίκημα της παράνομης διοχέτευσης – διακίνησης, μέσω διαδικτύου ή άλλου μέσου, ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων σε σχέση με την ερωτική ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Υπουργείο Δικαιοσύνης εξετάζει την αναβάθμιση του ποινικού χαρακτηρισμού της πράξης σε κακούργημα και κατ’ επέκταση την αύξηση της επαπειλούμενης ποινής.

Με βάσει τα ισχύοντα, το αδίκημα τιμωρείται ως πλημμέλημα με ανώτατη προβλεπόμενη ποινή τη φυλάκιση έως πέντε έτη. Εφόσον μετατραπεί σε κακούργημα, θα τιμωρείται κατ’ελάχιστον με κάθειρξη πέντε ετών.