Μητέρα για πρώτη φορά έγινε πριν από λίγες ημέρες η Τζούλια Νόβα, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο.

Μάλιστα επέλεξε να γεννήσει στο σπίτι της έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της. Η ίδια μοιράστηκε την εμπειρία της μιλώντας στο Happy Day.

«Είχα λίγο αγχωθεί με τον θηλασμό γιατί δεν ήξερα πώς να την κρατήσω, αλλά τώρα σιγά σιγά τα βρίσκουμε και λύνεται και αυτό το προβληματάκι. Δεν έχω αγχωθεί, ανά πάσα στιγμή έχω τις μαίες μου στο πλάι μου, τις παίρνω τηλέφωνο και έρχονται από το σπίτι» είπε αρχικά η Τζούλια Νόβα.

Σχετικά με την απόφαση ο τοκετός να γίνει στο σπίτι, ανέφερε: «Δε φοβήθηκα καθόλου, είχα τα κορίτσια δίπλα μου. Στην αρχή αγχώθηκα όταν έσπασαν τα νερά. Πρώτα ήρθε η πρώτη μαία και μετά από κάποιες ώρες ήρθε η δεύτερη. Κοιμόμουν, ήταν 3 το πρωί και ξύπνησα με πονάκια περιόδου, αλλά πολύ έντονα. Ήμουν 40 εβδομάδων. Έτρεξα στο μπάνιο και τελικά ήθελε το παιδάκι να έρθει».

«Ξύπνησα τον Μιχάλη, δεν το πίστευε, ανά μία ώρα αλλάζαμε. Η όλη διαδικασία δεν ήταν σε ένα μέρος. Στην αρχή ξεκινήσαμε στο κρεβάτι, κάποια στιγμή κατεβήκαμε και στο πάτωμα, πήγαμε και στο μπάνιο, γεμίσαμε την μπανιέρα για να ανακουφιστώ. Σε σύνολο κράτησε 8 ώρες ο τοκετός. Γέννησα 11:40 το πρωί. Η γέννα διήρκεσε 20 λεπτά», κατέληξε.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Nova (@julianova1)