Σάλος έχει ξεσπάσει στο Χόλυγουντ από την υπόθεση του Κρις Νοθ. Ο ηθοποιός, που υποδύεται τον Mr. Big του Sex and the City κατηγορήθηκε αρχικά για την κακοποίηση δύο γυναικών και στη συνέχεια για τρεις.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη στο Λος Άντζελες το 2004, το δεύτερο στη Νέα Υόρκη το 2010 και το τρίτο πάλι στη Νέα Υόρκη το 2015.

Οι γυναίκες που κακοποιήθηκαν το 2004 και το 2015 επικοινώνησαν με το «The Hollywood Reporter» με μήνες διαφορά η μία από την άλλη και ανάφεραν ότι δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση από τον ηθοποιό.

Στη συνέχεια, μία τρίτη γυναίκα, η οποία  θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της και χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο Άβα, αποκάλυψε ότι ο Mr. Big την κακοποίησε ενώ δούλευε σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης το 2010 και ενώ εκείνη ήταν 18 χρόνων.

Όπως αναφέρει, είχε προσληφθεί ως σερβιτόρα στο Da Marino ενώ κάποια βράδια, όταν είχε ζωντανή μουσική, τραγουδούσε στο εστιατόριο. Ο Νοθ ήταν συχνός στο εστιατόριο και πάντα πιωμένος.

«Δεν θυμάμαι λεπτομερώς πόσες φορές μιλήσαμε, αλλά ήταν με μεγάλη οικειότητα και μια νύχτα είπε στο αφεντικό μου πως θα τραγουδούσαμε μαζί, παρότι δεν είχα πιάσει βάρδια ακόμα», λέει η ίδια.

«Μετά το κοινό σόου, μιλήσαμε για την καριέρα μου και την πόλη καταγωγής μου, το Τορόντο σε τραπέζι, ενώ εκείνος επανειλημμένως την τραβούσε στην ποδιά του ενώ τη θώπευε και με πίεζε πάνω στη στύση του. Στο τέλος της βάρδιας με ακολούθησε. Φερόταν σαν να φεύγαμε κρυφά μαζί». προσθέτει.

Στη συνέχεια, αναφέρει: «Στην αρχή, ένιωθα σαν να ήμουν το μόνο άτομο στον πλανήτη που μπορούσα να με ακούσω να λέω ‘όχι’. Με έσπρωξε σε ένα γραφείο, με φίλησε και με βίασε με τα δάχτυλα. Εγώ προσπάθησα να τον σπρώξω μακριά».

Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι την επόμενη ημέρα της έστειλε μήνυμα από το σπίτι του και της ζητούσε τη διεύθυνσή της. Φυσικά, εκείνη δεν του απάντησε ποτέ.

«Δεν επιτέθηκα σε αυτές τις γυναίκες»

Ο ηθοποιός με δήλωση του αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι για αυτόν το «όχι» σημαίνει πάντα «όχι».

Χαρακτηρίζει τα περιστατικά αυτά ψευδή και αναφέρει ότι δεν γνωρίζει για ποιο λόγο βγήκαν τώρα στην επιφάνεια.

«Οι κατηγορίες εναντίον μου, που έγιναν από άτομα που γνώρισα πριν από χρόνια, ακόμη και δεκαετίες, είναι κατηγορηματικά ψευδείς. Αυτές οι ιστορίες θα μπορούσαν να είχαν συμβεί πριν από 30 χρόνια ή και πριν από 30 ημέρες -το όχι πάντα σημαίνει όχι- είναι μία γραμμή που δεν πέρασα. Οι συνευρέσεις ήταν συναινετικές. Είναι δύσκολο να μην προκαλέσει αμφιβολία η χρονική στιγμή που βγαίνουν αυτές οι ιστορίες. Δεν ξέρω με βεβαιότητα γιατί έρχονται τώρα στην επιφάνεια, αλλά ξέρω ένα πράγμα: δεν επιτέθηκα σ’ αυτές τις γυναίκες», λέει για τις πρώτες δύο καταγγελίες.

Για την περίπτωση της Άβα, ο μάνατζέρ του σημειώνει: «Η ιστορία αυτή είναι πλήρως κατασκευασμένη και οι φερόμενες κατηγορίες περιγράφονται σαν ένα κομμάτι κακής επιστημονικής φαντασίας. Όπως δήλωσε χθες ο Κρις, δεν έχει και ούτε ποτέ θα ξεπεράσει εκείνη τη γραμμή».