Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά στον πρώην… Ράδιο Αρβύλα Στάθη Παναγιωτόπουλο και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Έρευνα διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτόδικων Θεσσαλονίκης για την ανάρτηση κι άλλων βίντεο με προσωπικές στιγμές ερωτικού περιεχομένου από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Πολλές πλέον οι καταγγελίες

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα GR times, η υπόθεση απασχολεί πλέον τον εισαγγελέα καθώς ολοένα και περισσότερες καταγγελίες γίνονται εις βάρος του γνωστού παρουσιαστή, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα για υπόθεση revenge porn.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση προσωπικών δεδομένων και συγκεκριμένα το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση».

Πόσες κοπέλες έχουν απευθυνθεί στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος

Τα βίντεο με προσωπικές στιγμές γυναικών που έχει διαρρεύσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στο διαδίκτυο, παραμένουν εκεί, ενώ τουλάχιστον 9 κοπέλες έχουν επικοινωνήσει με τις αρχές για να δουν αν τα βίντεό τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο διαδίκτυο και πώς μπορούν να κατέβουν.

Πολλά έχουν γραφτεί τις τελευταίες μέρες για τη «δράση» του στο διαδίκτυο, όπου ανέβαζε προσωπικές στιγμές με ερωτικές του παρτενέρ χωρίς τη συγκατάθεσή τους, ενώ υπάρχουν και καταγγελίες για ανάρμοστη προσέγγιση και παρενόχληση γυναικών.

Την ίδια ώρα, ερευνάται αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε οικονομικές απολαβές από αυτή του τη δραστηριότητα.

Σοκάρουν τα έχουν καταγγείλει εις βάρος του

Ο πρώην πλέον συμπαρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα είναι στην πραγματικότητα ένας επαγγελματίας κακοποιητής με δικό του κανάλι στο διαδίκτυο, ενώ φαίνεται να έχει υλικό – φωτογραφίες και βίντεο – από πάρα πολλές γυναίκες.

Η πρώην σύντροφος του παρουσιαστή, έχει καταγγείλει ήδη ότι ο παρουσιαστής είχε δικό του κανάλι στο διαδίκτυο όπου επί τουλάχιστον 8 χρόνια ανέβαζε βίντεο στα οποία πρωταγωνιστούσανε εν αγνοία τους νεαρές κοπέλες.

Είχε δικό του κανάλι

Η 30χρονη μίλησε με λεπτομέρειες, ημερομηνίες και τοποθεσίες για τη δράση του Παναγιωτόπουλου. «Είδα ότι πέρα από αυτό το βίντεο και σε μια άλλη σελίδα είχε λογαριασμό, είχε δικό του κανάλι και ανέβαζε. Είχε 10 βίντεο, δεν ξέρω πόσες φωτογραφίες από διάφορες γυναίκες και τρία δικά μου βίντεο και 300 φωτογραφίες περίπου.

Ένα κανάλι που το είχε για περίπου 8 χρόνια. Δε φαίνονταν σε όλες τα πρόσωπα καλά, τα έκοβε. Κάποιες ήταν νεαρές και γενικά είχε μια ροπή στις νεαρές. Η προηγούμενη σχέση του από εμένα ήταν 23 και μάλιστα μου έλεγε επειδή εγώ ήμουν 24 «α, είσαι μεγάλη!». Είχε ένα θέμα», είπε η καταγγέλλουσα στο MEGA.

Σύμφωνα με όσα είπε η 30χρονη, όταν ηρέμησε από το αρχικό σοκ των αποκαλύψεων ξεκίνησε να ψάχνει να βρει κι άλλες κοπέλες που εμφανίζονταν στα βίντεο ώστε να κινηθούν νομικά όλες μαζί απέναντι στον πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα.

Η 30χρονη είπε ακόμη πως «μόνο με μια κοπέλα είχα επικοινωνήσει και μου είπε «ναι, εγώ είμαι στο βίντεο» και πια αυτή η κοπέλα είναι στο εξωτερικό, είναι παντρεμένη και δεν θέλω να το ψάξω, της είχα στείλει πριν δυο χρόνια μήνυμα από τα social και σε μια άλλη είχα στείλει και προφανώς είναι εκείνη, αλλά το αρνήθηκε, δεν ήθελε. Ελπίζω τώρα, όσες το δούνε να μιλήσουν, γιατί είναι πάρα πολλές οι πρώην του Στάθη… γιατί ξέρω ό,τι στον υπολογιστή του είχε άπειρο υλικό, πάνω από 50 γυναίκες».

Με προσέγγισε εξωδικαστικά

Την ίδια στιγμή, η 30χρονη που βίωσε τον εφιάλτη βλέποντας τις προσωπικές της ερωτικές στιγμές σε κοινή θέα στο διαδίκτυο, δηλώνει ότι βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ αποκαλύπτει πως ο παρουσιαστής τής είχε δείξει βίντεο και φωτογραφίες με πάνω από 50 γυναίκες νεαρής ηλικίας.

Με βάση τις ισχύουσες διατάξεις, η ανοικτή ποινική υπόθεση για την οποία κατηγορείται ο παρουσιαστής και θα δικαστεί τον προσεχή Φεβρουάριο, δεν τον εμποδίζει να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

«Μου έλεγε ψέματα»

Μετά τη δημοσιοποίηση των ευαίσθητων προσωπικών της δεδομένων, η 30χρονη πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Βέβαια, ο κ. Παναγιωτόπουλος είναι πολύ καλύτερα από εμένα αφού βγαίνει και τρώει στις ταβέρνες σαν να μην έχει συμβεί τίποτα».

Ο πρώην παρουσιαστής είχε κάνει προσχηματική προσπάθεια προκειμένου να λυθεί εξωδικαστικά το θέμα, όπως καταγγέλλει η κοπέλα.

«Τον τελευταίο έναν χρόνο είχαμε επικοινωνία γιατί με προσέγγιζε ώστε να τα βρούμε εξωδικαστικά, προσπαθώντας στην ουσία να με επηρεάσει, να μου πει ότι μετάνιωσε, αλλά ήταν όλα ψέματα, όπως αποδείχτηκε».

«Ροπή στις μικρότερες»

Η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου περιγράφει πως της είχε δείξει βίντεο και φωτογραφίες με πάνω από 50 γυναίκες.

«Αυτός ο άνθρωπος έχει μια ροπή στα νέα κορίτσια και στα πολύ μικρά κορίτσια, κάτι το οποίο με έκανε να δώσω τέλος σε αυτήν την σχέση».

Σύμφωνα με την καταγγελία της 30χρονης, στους λογαριασμούς του πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα είχε ανέβει βίντεο από το 2011, ενώ υπήρχε υλικό κι από άλλες γυναίκες.