Η σχέση του ζευγαριού έχει περάσει αρκετά crash tests, αφού αμέσως μετά την συγκατοίκηση ξεκίνησε η περίοδος της καραντίνας, εκεί όπου η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης περνούσαν μαζί σχεδόν ολόκληρο το 24ωρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life και το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη, φιλικά πρόσωπα του ζευγαριού αναφέρουν πως σύντομα το ζευγάρι δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε γάμο.

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης ζουν κάτω από την ίδια στέγη τα τελευταία δύο χρόνια, όπου και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή της καθημερινότητάς τους.

Πρόσφατα μάλιστα οι δυο τους βρέθηκαν να διασκεδάζουν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής Νικηφόρος και συνάντησαν φίλους που είχαν καιρό να δουν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την επόμενη ημέρα είχαν κλείσει τραπέζι στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Λευτέρης Πανταζής και ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Ο Σπύρος Λάζαρης διατηρεί δεσμούς φιλίας με τον Λευτέρη Πανταζή και μάλιστα, εκείνη τη βραδιά είχε επιλέξει να γιορτάσει τα γενέθλια του, με την αγαπημένη του να λάμπει από ευτυχία στο πλευρό του.