Την μικρή Λίλιμπετ Νταϊάνα, που ήρθε στον κόσμο πριν από έξι μήνες, μας «σύστησαν» ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς βλέπουν την οικογένειά τους να μεγαλώνει, αποφάσισαν να μοιραστούν μία τρυφερή τους φωτογραφία με μία χριστουγεννιάτικη κάρτα που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Σε αυτή η 40χρονη Μέγκαν κρατά αγκαλιά την κορούλα τους και την σηκώνει ψηλά, ενώ ο 37χρονος Χάρι χαμογελάει και έχει τυλίξει το ένα χέρι του γύρω από τον 2χρονο γιο τους, Άρτσι.

Μάλιστα, φαίνεται ότι ο μικρός έχει κληρονομήσει τα κόκκινα μαλλιά του μπαμπά του.

«Φέτος, το 2021, καλωσορίσαμε την κόρη μας, Λίλιμπετ, στον κόσμο. Ο Άρτσι μας έκανε “μαμά” και “μπαμπά” και η Λίλι μας έκανε οικογένεια», γράφουν ο Χάρι και η Μέγκαν στην κάρτα τους.

«Καθώς ανυπομονούμε για το 2022, έχουμε κάνει δωρεές εκ μέρους σας σε αρκετούς οργανισμούς που τιμούν και προστατεύουν οικογένειες – από εκείνες που μετεγκαταστάθηκαν από το Αφγανιστάν έως αμερικανικές οικογένειες που χρειάζονται γονική άδεια μετ’ αποδοχών. Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και μια ευημερούσα νέα χρονιά από την οικογένειά μας μέχρι τη δική σας! Όπως πάντα, ο Χάρι, η Μέγκαν, ο Άρτσι και η Λίλι», σημειώνουν επίσης στην κάρτα τους.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία και την κάρτα