Μία εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Ρένια Λουιζίδου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά της και αναφέρθηκε στις αποβολές που είχε μέχρι να καταφέρει να γίνει μητέρα.

«Δεν είχα σκεφτεί αν θα κάνω ή δε θα κάνω παιδιά. Αυτό σου έρχεται αν βρεις έναν άνθρωπο που μπορείς να φανταστείς ότι μαζί του θα κάνεις παιδί», δήλωσε αρχικά στην εκπομπή «Μαμά-δες».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως πριν φέρει στον κόσμο τα παιδιά της, είχε δύο αποβολές.

«Όταν αποφασίσαμε να κάνουμε παιδί, ήρθαν αυτές οι δύο αποβολές που ήταν ένα πολύ δύσκολο πράγμα για μένα. Είναι ένα περίεργο πένθος, ό,τι και να σου λένε οι γιατροί, δεν μπορείς να αποφύγεις να το πάρεις βαριά και σκοτεινά μέσα σου. Βοήθησε η αισιοδοξία και η στήριξη που είχα από τον άνδρα μου. Τότε κατάλαβα ότι θέλω να κάνω παιδί. Την ώρα που κινδυνεύεις να μην μπορείς να κάνεις το θέλεις πραγματικά. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα κάνει αυτές τις δύο αποβολές, δεν θα είχα σήμερα τον Βίκτωρα», είπε.

Τέλος, αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έγιναν στο πλαίσιο του #metoo.

«Όποιος έχει μυαλό και σκέφτεται, καταλαβαίνει ότι δεν συμβαίνει μόνο στο θέατρο αυτό. Δεν χρειάζεται να απολογηθούμε. Πιστεύω ότι δείξαμε κότσια σε αυτόν τον χώρο. Είναι προς τιμήν αυτών των ανθρώπων που βγήκαν μπροστά και είχε κόστος», υπογράμμισε.