Ιωάννα Μαλέσκου ήταν η χθεσινοβραδινή καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» και μίλησε για όλα: τον αυθορμητισμό της, την Κατερίνα Καινούργιου και τις μεγάλες αλλαγές της ζωής της.

«Έχει παρεξηγηθεί ο αυθορμητισμός μου»

«Η αμεσότητά μου, ο αυθορμητισμός μου και η διάθεσή μου να βγάζω την καλή πλευρά των καλεσμένων και των θεμάτων», δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου πως είναι αυτά που την χαρακτηρίζουν και συνέχισε αναφέροντας:

«Είμαι ένας άνθρωπος με διαφορετικά στοιχεία. Εκεί που πρέπει να είμαι πιο σοβαρή είμαι πολύ σοβαρή, εκεί που μπορώ να είμαι πιο χαλαρή βγάζω περισσότερο τον εαυτό μου… Την πρώτη χρονιά μπήκα σε μια διαδικασία να νιώθω και εγώ ότι δεν είμαι απόλυτα ο εαυτός μου. Το περιβόητο τσιφτετέλι είναι εγώ 100%. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι είμαι εγώ. Ήταν μια πολύ αυθόρμητη κίνηση που δεν περίμενα ότι θα πάρει τόση διάσταση. Αυθόρμητα σκέφτηκα για ένα θέμα πολύ όμορφο να το δοκιμάσω και εγώ, δεν είχα ξαναχορέψει οριεντάλ. Μετά που όλο αυτό διογκώθηκε από κάποιους ανθρώπους πικράθηκα. Σκέφτηκα όμως ότι δεν είναι όλοι έτοιμοι να δουν αυτό που εγώ σκέφτομαι… Νομίζω ότι μετά από αυτό δε θα το ξαναέκανα. Ο αυθορμητισμός μου περιορίστηκε πάρα πολύ μετά από αυτό… Υπάρχουν πολλά θέματα που αν είχα την επιμέλεια της εκπομπής δε θα τα έβαζα στην εκπομπή αλλά είναι θέματα που ο κόσμος έχει δείξει ότι αγαπά. Είναι πιο γκοσιπ θέματα».

 

Η κόντρα με την Καινούργιου

Από τη συζήτηση όμως, δεν έλειψε και η αναφορά στην κόντρα της με την Κατερίνα Καινούργιου και την τοποθέτηση που είχε κάνει μέσα από την εκπομπή της.

«Ήταν αυθόρμητη η κίνηση αυτή. Πραγματικά δεν το είχα δει αλλά όταν ακούω και ενημερώνομαι ότι έχει ειπωθεί κάτι όχι τόσο κομψό πρέπει να το δω. Κάτι μπορεί να μεταφερθεί λίγο διαφορετικά. Δεν είναι ωραίο να υπάρχει επίθεση σε μια εκπομπή που είναι ακριβώς απέναντι. Δε μετανιώνω για τίποτα γιατί δεν είπα κάτι που δεν ίσχυε. Δεν μετανιώνω. Δεν έχουμε μιλήσει με την Κατερίνα. Ακολουθιόμαστε στο ινσταγκραμ αλλά δεν έχουμε γνωριστεί όπως με τους περισσότερους. Δεν επικοινωνήσαμε. Δεν θεώρησα ότι υπάρχει λόγος να επικοινωνήσω προσωπικά αλλά το θέμα έληξε και όλα καλά», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.