Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Μελίνα Μακρή, καθώς σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η γνωστή τραγουδίστρια, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media αποφάσισε να κάνει ένα Q&A στο Instagram και να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Mια από αυτές αφορούσε την εγκυμοσύνη της και αν είναι εύκολη.

Τότε, η ίδια αποκάλυψε πως οι πρώτοι τρεις μήνες κύλισαν σχετικά ομαλά όμως από τότε που μπήκε στον έκτο μήνα και μέχρι να γεννήσει χρειάζεται να κάνει καθημερινά αντιπηκτικές ενέσεις.

«Ναι τους πρώτους τρεις μήνες είχα εύκολη σχετικά εγκυμοσύνη (εκτός από μια λιποθυμία σε μια αιμοδοσία). Αλλά από τον 6ο μήνα και μέχρι να γεννήσω κάνω αντιπηκτικές ενέσεις κάθε μέρα. Το γεγονός ότι τις κάνω και μόνη μου με έχει δυναμώσει πολύ σαν άνθρωπο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε το story της παρακάτω

«Είναι μια ωραία, πρωτόγνωρη εμπειρία»

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «MEGA Καλημέρα» η Μελίνα Μακρή μίλησε για την εγκυμοσύνη της και τόνισε: «Δόξα τω Θεώ όλα καλά με την εγκυμοσύνη μου. Είναι και δύσκολες οι εποχές, με Covid, οπότε προσέχω περισσότερο. Είναι ήσυχο, έχει βολευτεί. Είμαι 6,5 μηνών. Είναι μια ωραία, πρωτόγνωρη εμπειρία».

Σε ερώτηση για το τι θα ήθελε να πάρει από εκείνη το μωρό της και τι από τον σύζυγό της, αποκρίθηκε: «Το μωρό θα ήθελα από εμένα να πάρει τον δυναμισμό μου και από τον σύζυγο την ψυχραιμία και τη λογική του. Επίσης, ας του πάρει τα πεταχτά αυτιά, είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό».