Η Μάρα Δαρμουσλή διανύει μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της καθώς από μέρα σε μέρα θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. Το μωράκι της ηθοποιού αποτελεί τον καρπό του έρωτά της από τον γάμο της με τον Βασίλη Τσατσάκη.

Αυτές είναι οι τελευταίες εβδομάδες της κύησης για την Μάρα Δαρμουσλή και πρόσφατα αποκάλυψε το φύλο του μωρού και το έκανε με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Αυτή τη φορά ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που δείχνει το μεγάλωμα την κοιλίτσας της από τους πρώτους μήνες έως και τον ένατο, μια ανάσα πριν γεννήσει!

«Ένα κολάζ, κάποιες μέρες με φως, κάποιες με λάμπα, κάποιες με όρεξη, με ανακατωσούρα, κάποιες με λαχτάρα, άλλες με φόβο, κάποιες με κούραση, άλλες με χαμόγελο, άλλες με αγωνία…κι όμως, όλες πρόσωπα της χαράς. Το ταξίδι αυτό ξεκίνησε και πάει να τελειώσει;!..να τελειώσει ή μήπως τώρα ξανά ξεκινάει;;Σύντομα θα μάθω, κι ελπίζω να μη σταματήσω να μαθαίνω, η αλήθεια είναι ότι είχα ξεχάσει.. θα προσπαθήσω ξανά, θα τα πάω καλύτερα αυτή τη φορά και θα διορθώνω, όσο προλαβαίνω, ότι αμέλησα.. μάλλον αυτή είναι η λίστα ευχών μου για 2022..για ευχαριστήριο μήνυμα ξεκίνησα, μάλλον δεν είναι ακόμα η ώρα…υγεία, τύχη, πίστη» έγραψε κάτω από την ανάρτησή της η Μάρα Δαρμουσλή.

Δείτε το βίντεο