Στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα μίλησε η Shaya, σχετικά με τον «πόλεμο» στην πίστα, το νέο της τραγούδι «Freak», το bullying που υπέστη αλλά δεν την άγγιξε, αλλά και τον ερχομό του παιδιού της, ενώ οι γιατροί της είχαν πει ότι δε θα μπορούσε να κυοφορήσει.

«Αρκετές φορές μου έχει συμβεί να μου φερθεί άσχημα και να με προδώσει μία σχέση μου. Έμαθα αρκετά γρηγορά να μη δέχομαι να μου φέρονται άσχημα, μίλησα και με ειδικό, επειδή ένιωθα μπερδεμένη», είπε η Shaya για τις σχέσεις της στο παρελθόν.

«Ήμουν ένα παιδί που δεν είχα πολλά αγαθά, αλλά είχα χαρούμενους γονείς που με στήριζαν», ανέφερε για την παιδική της ηλικία, ενώ σχετικά με ένα αγαπημένο της αξεσουάρ, τις περούκες, η αγαπημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι «Έχω αρκετές περούκες, πρέπει να έχω 4 μεγάλες κούτες, για επιλογή».

«Έχω βιώσει bullying. Είχα διαφορετικό χρώμα και μαλλί στη Δανία, με πείραζαν πρώτη από όλους. Εγώ, όμως, ένιωθα ξεχωριστή και καλά μέσα στο άφρο μου μαλλί και το χρώμα μου», περιέγραψε για το bullying που βίωσε σε μικρή ηλικία, όταν μεγάλωνε στη Δανία.

«Με τον άνδρα μου γνωριστήκαμε στο κέντρο διασκέδασης που δούλευα, ήταν ηχολήπτης του Σφακιανάκη. Η πρόταση γάμου έγινε στο σπίτι με πιτζάμες», ανέφερε για το σύντροφο της ζωής της, ενώ σχετικά με το πώς την επηρέασε η μητρότητα η ίδια είπε ότι «Είμαι πολύ πιο ήρεμη ψυχολογικά από όταν ήρθε η μητρότητα. Ξαφνικά είχαν όλα νόημα».

«Του παιδιού μου του λείπω σίγουρα, δε με αφήνει να πάω πουθενά», πρόσθεσε.

Μιλώντας για την πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού στο πρόσωπό της, η Shaya είπε ότι «Το χειρότερο που έχω πάθει από θαυμαστή είναι να με φιλήσει στο στόμα, έμεινα “παγωτό”».

Αναφερόμενη στον «πόλεμο» της πίστας, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι «Μου έχουν κλείσει το μικρόφωνο, μου έχουν κάνει “βρόμικο” ήχο για να μην ακούγεται ωραία η φωνή μου. Σκέφτηκα να παρατήσω το τραγούδι όταν δεν μπορούσα να βρω χώρους να εμφανιστώ που ταίριαζαν στη μουσική μου».

«Η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή μου ήταν όταν μου είπαν ότι δε θα μπορέσω να κάνω παιδιά», εξομολογήθηκε η Shaya, η οποία παραδέχτηκε ότι «Όπου να ‘ναι κλείνω τα δεύτερα –άντα μου», κάτι που δεν έχει επηρεάσει στο ελάχιστο την εντυπωσιακή εμφάνισή της!