Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Τζούλια Νόβα, καθώς πριν από λίγο καιρό έφερε στον κόσμο το μωρό της, καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο.

Μάλιστα, ο τοκετός έγινε στο σπίτι της. Μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα» σχολίασε τη νέα της καθημερινότητα και την εμπειρία που έζησε.

«Τις πρώτες μέρες ήταν σκέτη τρέλα με το μωρό. Γενικά τα βράδια κοιμάμαι, δεν έχω παράπονο, παρά μόνο κάποιες μέρες που μας έχει κάνει κάτι περίεργα με κολικούς και κλάματα», είπε.

«Νομίζω πως και δεύτερη φορά να έκανα παιδάκι στο σπίτι θα το έκανα. Όλο το σκηνικό ήταν οικείο. Πιο πολύ φοβόμουν το νοσοκομείο, μου προκαλούσε μεγάλο στρες. Με έπιασαν πόνοι τα ξημερώματα, έσπασαν τα νερά δεν το πίστευα. Ξύπνησα τον άντρα μου, αντί να πανικοβληθώ ήμουν πολύ ήρεμη. του είπα ‘νομίζω, δεν είμαι σίγουρη, ότι μου σπάσαν τα νερά!’», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, σημείωσε: «Ο Μιχάλης ήταν σε όλη τη διαδικασία δίπλα μου. Στους πόνους τον κρατούσα από τα χέρια και τον τραβούσα τον καημένο. Η μαία ήρθε αμέσως στο σπίτι μου».

Πριν την εγκυμοσύνη είχε πολλά νεύρα και γκρίνια και πλέον νιώθει πολύ πιο ήρεμη. «Ο ερχομός του μωρού με ηρέμησε», δήλωσε.

Η Τζούλια Νόβα αποκάλυψε και το όνομα της μικρής, η οποία θα λέγεται Βάιρα.

«Είναι ένα όνομα που φανερώνει δυναμικότητα και ταιριάζει με το ζώδιο της μικρής», τόνισε.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε