Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την επιλογή του Ερωτόκριτου Θεοτοκάτου ως αντιδημάρχου πολιτισμού στον Δήμο Θεσσαλονίκης, λόγω των απόψεων του σε δημόσιες τοποθετήσεις.

Συγκεκριμένα, έχει αποκαλέσει τους ομοφυλόφιλους «ανθρώπους με κουσούρι» ενώ έχει κάνει δηλώσεις και για τη θρησκεία, τους αλλοδαπούς και τις εκτρώσεις.

Με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα στο «Πρωινό» ξέσπασε πόλεμος ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Στην εκπομπή προβλήθηκε ένα απόσπασμα με όσα έχει πει και ο παρουσιαστής σχολίσε: «Δεν δέχεται ο κ. Θεοτοκάτος ότι αν έρθει π.χ. ένα ζευγάρι από την Αλβανία και γεννήσει ένα παιδάκι, ότι είναι ελληνόπουλο».

«Ένας άνθρωπος που έχει τέτοιες απόψεις στις όποιες αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το κοινό στην όποια απόφαση;», ανέφερε η Φαίη και το πράγμα ξέφυγε.

Ο Γιώργος Λιάγκας επέμενε ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης πρέπει να τοποθετηθεί επί των απόψεων του κ. Θεοτοκάτου και επεσήμανε: «Μου δίνεις το καλύτερο πάτημα να πω ότι το μεγαλύτερο ζητούμενο εδώ είναι η απουσία του υποτίθεται μοντέρνου  δημάρχου Θεσσαλονίκης, κ. Ζέρβα».

«Σε παρακαλώ… Ο άνθρωπος είναι, επειδή τον γνωρίζω. Τι σημαίνει το υποτιθέμενο;», ρώτησε η παρουσιάστρια.

«Μην με παρακαλάς καθόλου. Δε θα μου απαγορεύσεις να λέω τη γνώμη μου εδώ. Υποτιθέμενα είναι. Σε αυτές τις περιπτώσεις οφείλεις να μην σύρεται δύο μέρες η ιστορία αυτή. Είναι άρρωστος; Μια χαρά είναι», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας φανερά εκνευρισμένος.