Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τη Λιζέτα Νικολάου, η οποία μίλησε για το γάμο της με το Γιώργο Λιάνη, το γιο τους, τις δυσκολίες μετά το χωρισμό, αλλά και το ξεκίνημά της στο τραγούδι, κρυφά από τους γονείς της.

«Είμαι η πρώτη Λιζέτα που είχε αυτό το όνομα στην Ελλάδα. Με έχουν βαφτίσει Ελισάβετ. Το πραγματικό μου επίθετο είναι Κατικαρίδου, το Νικολάου μου το έδωσε ο Σούκας», είπε.

«Ποτέ δεν είπα ότι θα γίνω τραγουδίστρια. Ξεκίνησα όταν πήγαινα Γυμνάσιο σε μια μπουάτ να τραγουδάω χωρίς μικρόφωνο, κρυφά από τον πατέρα μου, και οι γείτονες του έδιναν συγχαρητήρια. Όταν με άκουσε για πρώτη φορά, είπε ότι η μπέμπα, δηλαδή εγώ, τραγουδάει καλύτερα από την Μοσχολιού», ανέφερε για το ξεκίνημά της στο τραγούδι, ενώ μνημονεύοντας σπουδαίες συνεργασίες της σχολίασε ότι «Ο Στράτος Διονυσίου είχε ανοιχτή καρδιά».

«Άφησα την καριέρα μου στην τύχη της, αλλά δεν έχω κανένα απωθημένο. Η ζωή μου ήταν σαν παραμύθι», παραδέχτηκε η ίδια.

«Με το Γιώργο Λιάνη παντρευτήκαμε το 1978 αποκτήσαμε ένα γιο και χωρίσαμε. Ο χωρισμός μου με το Γιώργο Λιάνη μου κόστισε πάρα πολύ, ντρεπόμουν που ήμουν χωρισμένη. Για το γιο μου έγινα και μάνα και πατέρας», αποκάλυψε η ίδια, ενώ παραδέχτηκε ότι « Ο γάμος μου με το Γιώργο Λιάνη με έβλαψε στην καριέρα μου».

«Δεν ήθελα να ξαναπαντρευτώ παρόλο που είχα μια σχέση για 16 χρόνια, δεν ήθελα να κάνω άλλο παιδί. Είμαι χαρούμενη που έχω δυο εγγονάκια, το ένα λέγεται Γιώργος Λιάνης», είπε η Λιζέτα Νικολάου.

«Έχασα το μεγάλο αδερφό μου το Σωκράτη, μετά και τον αδερφό μου τον Αλέκο. Δεν τα αντέχω αυτά. Για τον Αλέκο δεν πρόλαβα να κάνω κάποια πράγματα για αυτόν, για να τον βοηθήσω», ανέφερε κλείνοντας σχετικά με τις απώλειες που τη στιγμάτισαν.

Δείτε το σχετικό βίντεο