Στην εκπομπή «Όλα γκουντ« μίλησε η Μάρω Λεονάρδου και μεταξύ άλλων έκανε αποκαλύψεις για την κόρη της ηλικία 16 ετών καθώς και τη σχέση που διατηρούν σήμερα με τον πρώην σύζυγο της.

«Ίσως ήμουν υπερβολική στο να αποκαλύψω»

«Όταν μου ανακοίνωσε η κόρη μου πως ήταν έγκυος στα 16, στην αρχή ήταν ένα σοκ τόσο για εκείνη όσο και για τη μαμά. Ίσως ήμουν υπερβολική στο να αποκαλύψω τότε τόσο άνετα τα προσωπικά μας. Όμως, όταν ακούω ή βλέπω στις ειδήσεις νεαρά κορίτσια, που τα έχουν πετάξει από τους φωταγωγούς ή τα έχουν παρατήσει και οι μανάδες σκέφτονται τι θα πει ο κόσμος, σκέφτομαι πως ίσως και να κάναμε κάτι καλό που το δημοσιοποιήσαμε. Για όλα τα πράγματα άλλωστε υπάρχει λύση».

Επιπλέον, επεκτάθηκε και στην καριέρα της στη δημοσιογραφία λέγοντας πως αν γυρνούσε πίσω τον χρόνο δεν θα επέλεγε αυτό το επάγγελμα.

«Ήταν δική μου απόφαση να αφήσω την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων μετά από 24 χρόνια. Ήταν ωραία χρόνια αλλά εντάξει, νισάφι! Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα γινόμουν ποτέ ξανά δημοσιογράφος αλλά θα ήθελα να δουλέψω στην τηλεόραση με μια εκπομπή μαγειρικής, με ένα πρωινό».

Δείτε το βίντεο