Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε το Γιάννη Αϊβάζη, ο οποίος μίλησε για όσους έβαζαν στοίχημα ότι θα χωρίσουν με τη Μαρία Κορινθίου, για την αχαριστία που έχει εισπράξει στη δουλειά του, αλλά και τη ζωή… μαρτύριο με τους παπαράτσι!

«Δεν σνομπάρω την τηλεόραση, αλλά πλέον κινούμαι σκηνοθετικά και θεατρικά», είπε ο αγαπημένος ηθοποιός, ενώ μιλώντας για την αχαριστία στο χώρο της δουλειάς του αποκάλυψε ότι «Έχω βοηθήσει πολλούς στο ξεκίνημά τους και μετά μου γύρισαν την πλάτη».

Αναφερόμενος στην κόρη του, ο Γιάννης Αϊβάζης είπε ότι «Με την κόρη μας, Ισμήνη, η Μαρία είναι πιο αυστηρή. Εγώ θέλω να αφήνω ένα “παράθυρο” στη ζωή, η Μαρία είναι πιο αυστηρή σε όλα».

Μιλώντας για τη Μαρία Κορινθίου, ανέφερε ότι «Η Μαρία δεν έχει “ταβάνι” στο τι μπορεί να κάνει στο θέατρο. Ό,τι και αν πιάσει το δουλεύει τόσο πολύ που το κάνει άρτια. Και ακούει πολύ».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην περίοδο που οι παπαράτσι τους κυνηγούσαν συνεχώς.

«Υπήρξε μια περίοδος που οι παπαράτσι μας κυνηγούσαν και όπου εμφανιζόμασταν η νύχτα γινότανε μέρα από τα φλας. Οι παπαράτσι βρίσκονταν κάτω από το σπίτι μας και τους κατεβάζαμε καφέδες. Στην Τήνο είχαμε τσακωθεί με την Μαρία και έχω βγει στο μπαλκόνι με το εσώρουχο και ο παπαράτσι με φωτογράφιζε από την απέναντι οικοδομή», είπε χαρακτηριστικά.

«Στην σχέση μας, η Μαρία είναι εκείνη που έχει υπομονή. Υπάρχει αγάπη, κατανόηση μεταξύ μας. Υπήρξαν άνθρωποι που δε μας ήθελαν μαζί με την Μαρία. Στοιχημάτιζαν πως με τη Μαρία θα χωρίσουμε στους έξι μήνες», αποκάλυψε ο ίδιος, ενώ είπε ότι «Μια επέτειο γιορτάζω και θυμάμαι με την Μαρία, αυτή της γνωριμίας μας».

Σχετικά, τέλος, με τη γνωριμία του με τη γυναίκα της ζωής του, ο Γιάννης Αϊβάζης είπε ότι «Με την Μαρία γνωριστήκαμε στην Κύπρο και “κολλήσαμε”. Τότε ήμασταν και οι δυο σε σχέση. Χώρισα πρώτα εγώ, και μετά η Μαρία. Όταν η Μαρία θα έλεγε στον σύντροφό της ότι ήθελε να χωρίσουν δεν άντεχα να είμαι στην Αθήνα και πήγα στην Ιταλία, περπάτησα τη Ρώμη και ξαναγύρισα την ίδια μέρα».

Δείτε το βίντεο