Έναν διάλογο είχε πριν λίγη ώρα στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα” ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τον δικηγόρο του 35χρονου Μ.Κ που η Ιωάννα Τούνη μέσα από ένα instastory της υπέδειξε ως το πρόσωπο που διέρρευσε το δικό της ροζ βίντεο, εκεί ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αφού άκουσε τις δηλώσεις του δικηγόρου δεν κράτησε τον θυμό του.

Τα όσα άκουσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου από τον δικηγόρο του 35χρονου φάνηκαν να τον εξοργίζουν γι’ αυτό και πήρε τον λόγο λέγοντας:

«Μιλάμε για μια γυναίκα που ήταν ημιλυπόθημη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του εν λόγω κυρίου. Είμαι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και πιστέψτε με γνωρίζω πολύ καλά την υπόθεση. Δε το λέω επειδή είναι κοπέλα μου.

«Να είστε αντικειμενικός. Να μην λειτουργείτε υποκειμενικά» απάντησε ο κ. Γλύκας με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να ανταπαντά, «Όταν βλέπετε κάποιον να τραβάει ένα βίντεο μια κοπέλα παρά τη θέλησή της είναι παράνομο ή δεν είναι; Είναι παράνομο ή δεν είναι;».

«Δεν είμαι κατηγορούμενος κύριε Αλεξάνδρου» είπε εκνευρισμένος ο δικηγόρος του 35χρονου .

«Τέτοιες πράξεις τέτοιων ανθρώπων, γιατί δεν άντρες αυτοί, που τραβάνε βίντεο σε καταστάσεις που η κοπέλα δεν έχει τις αισθήσεις της», με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να απαντά σε ακόμη πιο έντονο ύφος
«Εγώ βγήκα στην εκπομπή σας επειδή δεσμευτήκατε ότι θα έχουμε ένα αντικειμενικό ρεπορτάζ. Όταν μπαίνουν προσωπικά… Η θέση του εντολέα μου είναι ότι δεν συμμετείχε στην παραγωγή του βίντεο ενεργά, δεν έδωσε εντολή, δεν ζήτησε από κανέναν να ανέβει το βίντεο. Είναι και αυτός παθών από αυτή την ιστορία. Μήνυσε από την πρώτη στιγμή και πριν από την κυρία Τούνη το πρόσωπο που τράβηξε το βίντεο και το ανέβασε. Το πρώτο ερωτηματικό είναι για ποιο λόγο επιλέγεται αυτή η στιγμή για να πει η κυρία Τούνη το όνομά του…» κατέληξε ο δικηγόρος του 35χρονου Μάκη Κατμετζόγλου.

Δείτε το βίντεο