Εδώ και 15 μέρες η Ανθή Βούλγαρη βρίσκεται εκτός από την «Κοινωνία Ώρα MEGA». Μπορεί να μην την βλέπουμε στο studio, ωστόσο δίνει το παρών μέσω skype.

«Λείπω από μπέρδεμα, όχι επειδή νοσώ! Μέχρι πριν από μερικές ημέρες έβγαινε θετικό το test. Έκανα ένα self test, βγήκα αρνητική επιτέλους. Είπα να κάνω ένα rapid test, πήγα χθες και μου λέει η φαρμακοποιός “είστε θετική!”. “Αποκλείεται”, λέω…».

Τελικά το rapid test είχε δείξει μία ελαφρά ροζ γραμμή και δηλώθηκε στο σύστημα ως θετικό. Ωστόσο, η δημοσιογράφος έκανε το ίδιο βράδυ άλλο ένα rapid test το οποίο βγήκε αρνητικό.

«Ο φαρμακοποιός μου είπε ότι ήταν αρνητικό το test. Ωραία, λέω, πάω στην εκπομπή αύριο. Αλλά έπρεπε να περάσει το rapid στο σύστημα και δεν περνάει με τίποτα!», είπε.

Η δημοσιογράφος περιέγραψε πως βίωσε την περιπέτεια με τον κοροναϊό.

«Οι πρώτες τρεις μέρες ήταν δύσκολες και δεν θα ξεχάσω τη φρίκη που πήρα όταν είδα ότι είναι θετικό, γιατί δεν ήξερα πως θα εξελιχθεί η νόσος. Δεν είχα προλάβει να κάνω την τρίτη δόση. Σήκωσα πυρετό, είχα φοβερή κόπωση… Αυτή η παλιοαρρώστια σε βάζει να είσαι τελείως μόνος σου. Ευτυχώς το περάσαμε με τον Κώστα μαζί στο σπίτι. Δεν μπορείς να δεις τους φίλους σου, είναι δύσκολο», είπε.

Δείτε το βίντεο