Συνεχίζεται η αντιπαράθεση της Ιωάννας Τούνη με τον άνδρα που κατονόμασε πως διέρρευσε το ροζ βίντεό της στο διαδίκτυο.

Η influencer, με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, αποκάλυψε ότι δεν είναι ο Δημήτρης Φιντιρίκος υπεύθυνος για το revenge porn, όπως κάποιοι ανέφεραν, αλλά ο Μ.Κ.

Μάλιστα, ο άντρας αυτός κατέθεσε μήνυση εις βάρος της για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ωστόσο, εκείνη επανήλθε και έδωσε νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας.

Το βράδυ της Δευτέρας (17/1), με stories της στο Instagram, προχώρησε σε μία λεπτομερή περιγραφή της υπόθεσής της και τόνισε ότι στη Θεσσαλονίκη είναι γνωστό ποιος το έχει κάνει.

Ακολουθούν όσα είπε

«Λοιπόν ήρθε αυτή η ώρα. Ας μιλήσουμε λίγο παραπάνω. Δεν ανεβάζω stories τα τελευταία 24ωρα, μου έχετε στείλει άπειρα μηνύματα για το πού είμαι χαμένη. Άλλοι από ενδιαφέρον, άλλοι από κουτσομπολιό φαντάζομαι, αλλά δεν έχει σημασία. Είμαι καλά, όχι ομολογουμένως στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση που θα μπορούσα να βρίσκομαι, μιας και σήμερα έτρεχα όλη μέρα σε δικηγόρους επειδή αλλάζω δικηγόρο για την υπόθεση μου τρίτη φορά.

Οπότε δεν μου είναι πολύ ευχάριστο. Πρέπει να εξιστορήσω όλη την ιστορία που δεν είναι ιδιαίτερα παραμυθένια από την αρχή σήμερα και να βγάλουμε κάποια πορίσματα με τον δικηγόρο για το τι έχει πάει λάθος στην υπόθεση.

Προχθές πήρα το θάρρος για πρώτη φορά να κατονομάσω τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από το revenge porn βίντεο. Ο Μ.Κ. με εκμεταλλεύτηκε σε κατάσταση βαριάς μέθης, ήρθαμε σε ερωτική πράξη και τράβηξε βίντεο εν αγνοία μου.

Ξεκάθαρα ήξερε ότι ο φίλος του τραβάει, καθώς κοιτάει στην κάμερα, γελάει, κάνει γκριμάτσες, κοροϊδεύει και συνεχίζει τη σεξουαλική πράξη. Αυτό που με κράτησε από το να πω το όνομά του όλα αυτά τα χρόνια είναι ο φόβος. Η πρώτη αντίδραση που πήρα από το πανελλήνιο είναι ότι “η βίζιτα είναι ξαπλωμένη στο Range Rover. O θύτης θα βγει θύμα και με κατηγόρησε για συκοφαντική δυσφήμιση.

Στη Θεσσαλονίκη είναι γνωστό ποιος το έχει κάνει. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι γόνος πλούσιας οικογένειας στη Θεσσαλονίκη. Εγώ ήμουν μία άγνωστη κοπέλα τότε. Όπως και να έχει είμαι μία κοπέλα που πουλάει και αυτό το πληρώνω και συνεχίζω να το πληρώνω. Έχω χτυπηθεί πολλές φορές».

Δείτε το σχετικό βίντεο