Τον Μάρκελλο Νύκτα τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε μέσα από το Fame Story. Ο ίδιος δηλώνει πως η τηλεόραση δεν είναι η δουλειά του, κι ας έκανε σουξέ μέσω αυτής. «Πριν είχα κάνει σουξέ και στα ρούχα, που εξακολουθώ να τα κάνω», είπε.

«Τα ρούχα μου ξεκινάνε από τη δεκαετία του ’80. Ξεκίνησα να κάνω ρούχα δίπλα στη μητέρα μου, όταν έφερνε μοδίστρα στο σπίτι ή όταν με έπαιρνε μαζί της στο ατελιέ. Έρχονταν φίλες στο σπίτι της μαμά μου για χαρτιά κι έκανα βουτιά στα παλτό και τις γούνες τους τότε. Μύριζα τα αρώματα και τη γυναικεία φύση που είναι ακατανίκητη».

Ο Μάρκελλος Νύκτας επιμένει πως θα πρέπει να διαλέγει κανείς με ιδιαίτερη προσοχή τα ρούχα της γκαρνταρόμπας του: «Για να πούμε και του στραβού το δίκιο δεν μπορείς να ντύνεσαι από τα καλάθια. Δεν μπορείς να παίρνεις ρούχα από το παζάρι, είναι μία λύση εκστρατείας, πρέπει η γκαρνταρόμπα να έχει ένα καλό πανί».

Ο στιλίστας αποκάλυψε πως έχει συνεργαστεί με όλες τις ξανθιές παρουσιάστριες και τις λίγο ημίξανθες, ενώ βρίσκει «σαχλαμάρες τα show μεταμόρφωσης και μόδας: «Ένιωθα τόσο αμήχανα, που το έκλεινα!».

Από το ατελιέ του έχουν πέρασει όλοι, ενώ ένας σχεδιαστής που μεσουρανεί έχει πει πως για εκείνον σχεδιαστής είναι μόνο ένας, ο Μάρκελλος Νύκτας. «Είναι συγκινητικό, ένας νέος άνθρωπος που είναι στα Madwalk κι έχει ένα εκτόπισμα στο Instagram», είπε.

Μάλιστα, ο Μάρκελλος Νύκτας έδειξε τρόπους που μπορούμε να διατηρήσουμε το στιλ μας ακόμα και κατά τη διάρκεια του κοροναϊού, δείχνοντας τις πρωτότυπες και εκκεντρικές μάσκες του!

Δείτε το βίντεο