Νέα δικαστική διαμάχη για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μετά τις συκοφαντικές δηλώσεις της αδελφής της, Τζέιμι Λιν, στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της αυτοβιογραφίας με τίτλο «Things I Should Have Said». Μέσα στο βιβλίο, η αδερφή της ποπ σταρ, κάνει μεγάλες αποκαλύψεις για την ζωή της.

 

Σημειώνεται πως η διαμάχη μεταξύ των δύο αδερφών ξεκίνησε όταν η Τζέιμι Λιν εμφανίστηκε στο  Good Morning America και μεταξύ όσων είπε, χαρακτήρισε τη συμπεριφορά της αδερφής της «παραδοσιακά αλλοπρόσαλλη, παρανοϊκή και ανεξέλεγκτη».

«Τζέιμι Λιν συγχαρητήρια μωρό μου, έπιασες πάτο! Δεν έχω υπάρξει ποτέ δίπλα σου κρατώντας μαχαίρι και ούτε που το σκέφτηκα ποτέ. Tο μόνο μαχαίρι που πιάσαμε ποτέ ήταν αυτό για τα κολοκυθάκια και πάλι, δεν το χρησιμοποιούσα, γιατί μου έπεφτε μεγάλο. Οπότε σε παρακαλώ σταμάτα μ’ αυτά τα τρελά ψέματα που χρησιμοποιείς για να πουλήσεις βιβλία στο Χόλιγουντ. Πρώτη φορά γνωρίζω μία απατεώνισσα που θα έβγαζε τέτοια πράγματα από το μυαλό της για κάποιον. Πραγματικά, είμαι πολύ μπερδεμένη γιατί δεν είσαι τέτοιος άνθρωπος. Σοβαρά τώρα, Τζέιμι Λιν; Έλα τώρα! Συγχαρητήρια που συστήνεις τη νέα σου εκδοχή στη μεγαλύτερή σου αδερφή. Μου δείχνει ότι από το χαμηλό επίπεδο, έφτασες ακόμα χαμηλότερα και τώρα έπιασες πάτο. Μπράβο, με κέρδισες σε αυτό, μωρό μου!», έγραψε στο Twitter.

Δείτε την ανάρτηση της