Η δραματική σειρά του MEGA που καθηλώνει το κοινό με τις ανατρεπτικές εξελίξεις και τις συναρπαστικές ιστορίες των ηρώων της, ταξίδεψε στο μαγευτικό Παρίσι.

Μετά τον γάμο τους, η Ιουλία Βρεττάκου (Αντιγόνη Κουλουκάκου) και ο Γιώργης Κουράκος (Αλέξανδρος Μαρτίδης) έκαναν ένα ρομαντικό, γαμήλιο ταξίδι στην Πόλη του Φωτός.

Ωστόσο, όπως πολλοί παρατήρησαν σε κάποιες σκηνές δεν ήταν η Αντιγόνη Κουλουκάκου, αλλά κάποια άλλη που την ντούμπλαρε.

Μετά το επεισόδιο της Πέμπτης (20/1), ο σκηνοθέτης Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως η Αντιγόνη Κουλουκάκου νόσησε με κοροναϊό και έτσι η Βαρβάρα Λάρμου βρέθηκε στο Παρίσι προκειμένου να συνεχιστούν τα γυρίσματα.

Μάλιστα, πόσταρε και μια φωτογραφία από το ντουμπλάρισμα που έκανε η Βαρβάρα Λάρμου στην Αντιγόνη Κουλουκάκου.

«Επειδή αναρωτιέστε γιατί ήταν η Βαρβάρα Λάρμου στο Παρίσι και όχι η Αντιγόνη Κουλουκάκου, ο λόγος είναι ότι η Αντιγόνη νόσησε και όπως καταλαβαίνετε έπρεπε να συνεχιστεί το γύρισμα. Έτσι αποφασίσαμε να ντουμπλάρουμε τη μία με την άλλη για να συνεχίσει η προβολή της σειράς. Με την ευκαιρία αυτή, να ευχαριστήσω την Βαρβάρα μου, που έτρεξε να μας εξυπηρετήσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Περάσαμε υπέροχα και δημιουργικά. Βαρβάρα μου!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις αναρτήσεις του