Η «Γη της Ελιάς» επιστρέφει απόψε (23/1) στις 21:00, με τις αποκαλύψεις να διαδέχονται η μία την άλλη.

Τι θα δούμε

Ο Φίλιππος, μετά από μεγάλη προσπάθεια, καταφέρνει να κάμψει τις αμφιβολίες και τους φόβους της Βασιλικής και την πείθει να γυρίσουν πίσω στην Αρεόπολη.

Η Αρετή, νιώθει ότι βάλλεται από παντού και παρακαλεί για ακόμα μία φορά τον Στάθη να γυρίσει κοντά της, αλλά εκείνος αρνείται πεισματικά. Η Χάιδω υποδέχεται στο σπίτι της τη Βασιλική και στέκεται δίπλα της σαν πραγματική μητέρα. Η Ιουλία κι ο Γιώργης επιστρέφουν από το Παρίσι. Κάνουν επισκέψεις και δίνουν τα δώρα που έφεραν.

Όλοι βλέπουν ένα ευτυχισμένο, νιόπαντρο ζευγάρι, αγνοώντας την πραγματική ψυχική διάθεση της Ιουλίας. Τέλος, μια απρόσμενη σύμπτωση, θα αποκαλύψει στον Ισίδωρο τις ύποπτες «δουλειές» του Κωνσταντίνου, αλλάζοντας από ‘δω και πέρα τις μεταξύ τους ισορροπίες.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας, Ιζαμπέλλα Φούλοπ

Guest: Μαρία Φιλίππου, Σταύρος Λούρας

Και οι:
Στέλα Φυρογένη
Στέφανος Κυριακίδης

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2021

«Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ»

ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΩΣ ΠΕΜΠΤΗ, ΣΤΙΣ 21:00

#GiTisElias