Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το νέο τραγούδι του Snik, Chinchilla, καθώς οι στίχοι του περιέχουν χυδαίους χαρακτηρισμούς για το γυναικείο φύλο ενώ σε αυτούς αναφέρονται και σεξουαλικές πράξεις και ναρκωτικά.

Ο τράπερ ακούγοντας τα σχόλια έκανε τις προηγούμενες ώρες μία ανάρτηση κατά των δημοσιογράφων, η οποία συζητήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», με τους συντελεστές της να του απαντούν αναλόγως.

Δείτε το βίντεο με την ανάρτησή του

«Έβγαλε ένα πάρα πολύ ωραίο τραγούδι που λέει πολύ ωραίες λέξεις μέσα και έχει μηνύματα πολύ ωραία και όχι καθόλου σεξιστικά», είπε ειρωνικά στην αρχή ο Κώστας Τσουρός και πρόσθεσε: «Κι εμείς είμαστε σκουπίδια οι δημοσιογράφοι που αναφερόμαστε σε αυτά τα τραγούδια που έβγαλε ο Snik».

Η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε από την πλευρά της: «Γιατί να είμαστε σκουπίδια εμείς οι δημοσιογράφοι και να μην είναι σκουπίδια αυτοί οι στίχοι; Ποιοι δημοσιογράφοι είναι σκουπίδια και έχουν εμμονή μαζί του; Και γιατί τους βάζει όλους μέσα στο ίδιο σακί; Κάποιος μπορεί όντως να τον έχει στοχοποιήσει, αλλά δεν καταλαβαίνω αυτή τη μαγκιά».

«Αυτό που θέλω να πω στον Snik είναι ότι η μαγκιά πολλές φορές συνοδεύεται και από κάτι άλλο, το οποίο δεν χρειάζεται. Δεν μπορώ να έχω την άποψή μου σαν σκουπίδι και να τη λέω; Ούτως ή άλλως εμείς τα σκουπίδια αναγνωρίζουμε τα σκουπίδια, μεταξύ μας», κατέληξε.

Ακολουθούν όσα ειπώθηκαν on air