Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σχέσεις και αποκάλυψε τι είναι αυτό που κυνηγάει αυτόν τον καιρό.

Με το γνωστό της χιούμορ η παρουσιάστρια και ηθοποιός χαρακτήρισε παλιακή την ερώτηση στις γυναίκες για τη δημιουργία οικογένειας, όπως και τα σχόλια για τα κιλά τους.

Η Κατερίνα Ζαρίφη μιλώντας στο Love it ανέφερε: «Το πρόβλημα στις σχέσεις σήμερα είναι κοινό και είναι η συνήθεια, η καθημερινότητά και τα καθημερινά προβλήματα. Όλα αυτά οδηγούν μία σχέση εκεί που ξεκινάει και είναι bachelor να καταλήγει σε Survivor. Έχουμε δύο πράγματα που κυνηγάμε. Τον άνδρα που έχουμε δίπλα μας στη ζωή και τον χρόνο, διότι και ο χρόνος αρσενικό είναι, για αυτό μας κυνηγάει. Εγώ αυτή την εποχή δεν κυνηγάω τίποτα σε αρσενικό, το μόνο που κυνηγάω είναι πίτα γύρο».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Τα σχόλια που μου κάνουν για τα κιλά δεν με ενδιαφέρουν, αδιαφορώ πλήρως γιατί θεωρώ ότι το 2022 να σε ενδιαφέρουν τέτοια πράγματα το θεωρώ ξεπερασμένο. Θεωρώ ότι και το κομμάτι των παιδιών είναι ότι πιο απρεπές να πεις σε μία γυναίκα. Δεν ξέρεις ακριβώς ποια είναι τα δεδομένα και το θεωρώ πολύ παλιακό. Σιγά μην κάτσουμε με την ποδιά και το παστίτσιο στην πόρτα. Δεν μπορώ βαριέμαι».

Δείτε το βίντεο