Η Θεσσαλονίκη παραμένει σοκαρισμένη από τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του μόλις απάντησε στην ερώτηση τι ομάδα είναι.

Μαθητές και μαθήτριες του ΠΣΠΘ έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα για όλες τις οπαδικές δολοφονίες που έχουν συμβεί με στόχο να μην το ζήσουμε ξανά.

Ο 19χρονος Άλκης έπεσε νεκρός λίγα μέτρα από το γήπεδο του Άρη, όταν ρωτήθηκε τι ομάδα είναι και από εκείνη τη στιγμή έχουν περάσει μόλις δύο μέρες. Κανείς δεν τον έχει ξεχάσει με μαθήτριες και μαθητές του Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης να τιμούν τον Άλκη.

«Για κάθε Άλκη»… λένε τα παιδιά, σοκαρισμένα από την δολοφονία του νεαρού φοιτητή

Τα παιδιά σχημάτισαν με τις τσάντες τους το μήνυμα: «Για κάθε Άλκη» και κάθισαν στο προαύλιο του σχολείου κρατώντας ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Στην σελίδα του σχολείου στο facebook, αναρτήθηκε η σχετική φωτογραφία και το ποστ έγραφε: «Και κάπως έτσι η σιωπή στέλνει το πιο ηχηρό μήνυμα… Ενός λεπτού σιγή από τους μαθητές και τις μαθήτριες του ΠΣΠΘ για κάθε Άλκη…».

Τα σημειώματα στον τόπο δολοφονίας

Η κηδεία του Άλκη Καμπανού, ο οποίος δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε στη Βέροια και σήμερα το πρωί στον τόπο του φονικού, μικρά παιδιά άφησαν λουλούδια και σημειώματα πριν πάνε στο σχολείο.

Όμως, ένα γράμμα από γονιό ήταν αυτό που ράγισε καρδιές, αφού ανέφερε πως στο ίδιο σημείο είχαν ρωτήσει τον γιο του (14 ετών) τι ομάδα είναι, αλλά δεν είπε.