Για λογαριασμό του περιοδικού ΟΚ! -που κυκλοφορεί με τα «Νέα Σαββατοκύριακο» μίλησε με την Ελληνίδα σταρ, η οποία αποκάλυψε πώς διατηρείται τόσο νέα στα 64 της.

 

Έχω φερθεί στο σώμα μου απαίσια. Απορώ πώς δεν έχω χαλάσει ανάλογα. Έχω κάνει εγκληματικές δίαιτες. Όμως αν δεν περάσεις αυτή τη φάση… Υπήρξα πολύ δυστυχισμένη διατροφικά. Πάντα στη στέρηση.

Γιατί τώρα εκεί που πήγαμε, στο SHA, δεν στερήθηκα, έτρωγα πολύ πλούσια πράγματα και με ενδιέφερε να ξέρω πώς φτιάχτηκαν.

Μικρή έκανα κάτι δίαιτες με ρύζι και παξιμάδι, έγινα έως και βουλιμική. Βλακείες.

Μας πυροβολεί το σύστημα αλλά πρέπει να αντιστεκόμαστε γνωρίζοντας και διαβάζοντας για τη σωστή διατροφή. Δεν πρέπει να τιμωρούμε τον εαυτό μας. Το φαγητό είναι απόλαυση. “Σεξ, φαγητό και το χόμπι σου”, το τρίπτυχο της επιτυχίας».

«Τι πώς το κάνω; Είμαι 64 χρόνων. Δεν ξέρω πώς. Ξυπνάω το πρωί και δεν έχω άγχος με το πώς μοιάζω. Πλένω το πρόσωπό μου, βάζω μια καλή κρέμα, γυρίζω λίγο τις βλεφαρίδες μου και μου αρέσω. Δεν βάφομαι για να φαίνομαι wow, βάφομαι –ή και παραβάφομαι δυστυχώς– στη σκηνή γιατί τα φώτα είναι σκληρά. Το ντύσιμο μου αρέσει να είναι πάντα cool. Δεν σκέφτομαι μοδάτα και ντύνομαι ανάλογα με τη φάση μου.

Η τελευταία μου σκέψη είναι να βάλω νυστέρι στο πρόσωπό μου. 

Και αν μου έρθει, τη διαγράφω. Θέλω να μεγαλώσω αξιοπρεπώς, να είμαι αναγνωρίσιμη, να μην αλλοιωθώ. Με ενοχλούν πολλές λεπτομέρειες πάνω μου αλλά τις αντιμετωπίζω αλλιώς. Προσέχω πάρα πολύ το δέρμα μου και είμαι τυχερή γιατί άντεξε και αντέχει καλά στον χρόνο. Θέλω να είμαι εγώ όταν τραγουδάω, να έχω έκφραση. Δεν είναι πως δεν έχω κάνει botox, φυσικά και κάνω χρόνια τώρα, αλλά διακριτικά. Κρατάω και ισορροπίες».

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό OK! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.