Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έχουν χωρίσει επισήμως εδώ και έξι χρόνια, με τους δύο να κρατούν έκτοτε όσο πιο κρυφά μπορούν, όσα συμβαίνουν στην προσωπική τους ζωή, χωρίς να σημαίνει πως κατά καιρούς δεν έχουν τις… περιπέτειές τους.

Η πιο γνωστή από όλες είναι εκείνη της παρουσιάστριας, η οποία για λίγο καιρό ήταν σε σχέση με τον Νίκο Ηλιόπουλο, αλλά τώρα ένας άλλος άνδρας φαίνεται πως έχει «εισβάλει» στη ζωή της. Και ο πρώην σύζυγός της, ωστόσο, φαίνεται πως έχει προχωρήσει.

Η γυναίκα που έχει… κλέψει την καρδιά του Λιάγκα

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Yes Magazine», μια νεαρή γυναίκα έχει… πάρει το μυαλό του Γιώργου Λιάγκα. Πρόκειται για μια καλλονή γύρω στα 35, η οποία παρά τους ενδοιασμούς που είχε στην αρχή, εν τέλει ενέδωσε στις πιέσεις του δημοσιογράφου και οι δυο τους είναι τρελά ερωτευμένοι.

Τον τελευταίο καιρό, άλλωστε, δεν το κρύβουν. Ο Λιάγκας δεν επιθυμούσε ιδιαίτερα τη δημοσιοποίηση της ιστορίας αυτής, που ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο, όταν και γνωρίστηκαν σε μια κοινή παρέα. Για αυτό το λόγο, άλλωστε, απέφευγε να απαντήσει, όταν τον ρωτούσαν σχετικά.

Φαίνεται, όμως, ότι οι δυο τους δεν μπορούν άλλο να το κρύβουν. Το ειδύλλιό τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και φαίνονται αποφασισμένοι να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.