Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (7/2) η Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε για την ενασχόλησή της με την τηλεόραση, τον χωρισμό τον γωνιών της αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Όπως είπε, κάποια στερεότυπα έσπασαν με την έλευσή της στη μικρή οθόνη και σημείωσε ότι θα συνεχίσει να κάνει τηλεόραση όσο νιώθει ότι δεν θέλουν να την αλλάξουν.

«Προτιμώ να σκορπάμε χιούμορ και μία αισθητική που μου αρέσει παρά να μπω στη διαδικασία να κρίνω και να κακολογήσω κόσμο. Από ένα σημείο και μετά υπήρξε τόσο καλή συνεννόηση με το κανάλι. Όταν άρχισαν να ακούω πράγματα δεν ντράπηκα να ρωτήσω. Πήρα τηλέφωνο και είπα “κύριε Κώστα τι γίνεται;”», είπε αρχικά.

Μιλώντας για την περσινή αμφισβήτηση που δέχτηκε, σημείωσε: «Στην αρχή ξίνιζα. Έλεγα “θυμάμαι”. Θυμάμαι ποιοι άνθρωποι έχουν πετάξει ξινίλα ή αμφισβήτηση ή σπόντα σε εκπομπές πριν ξεκινήσω. Έτρεχαν και κάτι δάκρυα τύπου μήπως δεν χωράει το όνειρό μου εκεί. Μετά έπεσε σκληρή δουλειά και πολλή θέληση και κάπως το ξέχναγα. Έκανα υπομονή και καλά έκανα, σε καλό μου βγήκε».

Για τη φετινή της εκπομπή που πάει καλύτερα πλέον στα νούμερα ανέφερε ότι προστέθηκαν νέοι άνθρωποι και γνωρίζει τι της πάει.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στο γεγονός ότι αυτόν τον καιρό είναι μόνη.

«Περνάει κόσμος από το σπίτι. Δεν είμαι μόνη μου. Μου λείπει όμως η συντροφικότητα, είμαι γούτσου. Μου αρέσει. Δεν θα το κάνω όμως ποτέ από ανάγκη, θα το κάνω από επιλογή.
Με τις φίλες μου που είναι σαν παντρεμένες λέμε ότι του χρόνου θα παντρευτούμε. Η μαμά μου γενικά είναι διακριτική, δεν επεμβαίνει όσο περνάω καλά», είπε.

Τέλος, αποκάλυψε ότι η Βίκυ Σταυροπούλου την έχει δηλητηριάσει με ψαρόσουπα κατά λάθος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα