Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο πλατό του «The 2night show» τον Γιάννη Βασιλώττο. Ο πρωταγωνιστής των «Άγριων Μελισσών» παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στη σειρά αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Ο Γιάννης Βασιλώττος αρχικά, δεν θα έλεγε όχι σε έναν ενδεχόμενο τέταρτο κύκλο της σειράς: «Είμαι καλά. Κάθε χρόνο λέμε ότι είναι η τελευταία χρονιά, εγώ θα ήθελα να πάει και τέταρτη, επειδή εμπιστεύομαι την ομάδα είμαι σίγουρος ότι δεν θα πλήττω».

Οι νέες επαγγελματικές προτάσεις

«Οι επαγγελματικές μου προτάσεις είναι περισσότερες και χαίρομαι γι’ αυτό. Κάθε πρόταση είναι ενδιαφέρουσα αλλά δεν κάνουν όλοι για όλους και δυστυχώς δεν μπορώ να τις κάνω όλες, δεν μπορώ να βρεθώ σε δυο σημεία. Η αναγνωρισιμότητά μου έχει αλλάξει, όταν με συναντάει ο κόσμος μου συμπεριφέρεται ανάλογα με το τι έχω κάνει στη σειρά».

«Εννοείται ότι προτιμώ να είμαι μόνος»

«Τώρα που πάει η ζωή μου καλύτερα, θα παντρευτώ; Αν είχα βρει τον άνθρωπο που πίστευα ότι θα με συντροφεύσει σε όλη μου τη ζωή, θα έκανα ένα σύμφωνο συμβίωσης. Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ… Η προτεραιότητα μου είναι να χτίσω το μέλλον μου. Τώρα για τον γάμο δεν ξέρω.

Εννοείται ότι προτιμώ να είμαι μόνος, παρά να αναλώνομαι, να μοιράζομαι έτσι το συναίσθημά μου, τη σεξουαλικότητά μου. Μου αρέσει να έχω έναν άνθρωπο σταθερό να με περιμένει στο σπίτι, να ξέρω ότι υπάρχει εκεί, ακόμη κι αν δεν συζητάμε» αποκάλυψε ο Γιάννης Βασιλώττος για την προσωπική του ζωή.