Για τα σχέδια ζωής που κάνει με την Κόνι Μεταξά μίλησε ο Μάριος Καπότσης στην εφημερίδα Reallife και την δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη.

Ο διεθνής πολίστας, επέλεξε πριν μερικές ημέρες να κάνει πρόταση γάμου στην παρουσιάστρια έπειτα από τρία χρόνια σχέσης.

«Το να κάνω οικογένεια και παιδιά είναι ένας από τους στόχους ζωής μου»

«Υπάρχει υγεία στη σχέση μας. Η σχέση είναι σοβαρή. Το να κάνω οικογένεια και παιδιά είναι ένας από τους στόχους ζωής μου. Οι γονείς μου είναι παντρεμένοι πάνω από τριάντα χρόνια και αποτελούν για μένα πρότυπο ζωής. Είναι δύσκολο να κρατήσει ένας γάμος τόσα χρόνια και είμαστε πολύ ευλογημένοι ως οικογένεια. Η δημιουργία οικογένειας και παιδιών είναι ένας από τους άμεσους στόχους μου» εξηγεί στη Reallife o Μάριος Καπότσης.

«Είναι πάρα πολύ άξια και έχει προγραμματισμό και συγκέντρωση»

«Η Κωνσταντίνα είναι ταλαντούχα, πολυπράγμων. Δουλεύει πολύ σκληρά από το πρωί στις 8 έως αργά το βράδυ. Είναι πάρα πολύ άξια και έχει προγραμματισμό και συγκέντρωση. Είναι όλα μεθοδευμένα στην πορεία της, με πολλή σκέψη και προσπάθεια. Επίσης, και οι δυο γονείς της είναι επιτυχημένοι καλλιτέχνες, θέλει να χαράξει τον δικό της δρόμο, κάτι που έχει αρχίσει να το πετυχαίνει. Έχουμε γνωρίσει ο ένας τους γονείς του άλλου, έχουν γνωριστεί μεταξύ τους και κάνουμε καλή παρέα, είμαστε τυχεροί».