Η Μαντώ Γαστεράτου, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την δεύτερη εγκυμοσύνη της, το προξενιό με τον άνδρα της, την επεισοδιακή συνεργασία με τον Πέτρο Κωστόπουλο και τον λόγο που ξεκίνησε συστηματικά ψυχανάλυση.

«Ήμασταν όλοι μαζί στο κρεβάτι και χάρηκε και ο γιος μου και ο άνδρας μου με την εγκυμοσύνη. Δεν είχαμε σχεδιάσει το δεύτερο παιδί, ήρθε απρόοπτα, είναι ότι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί. Ο γιος μου δεν είμαι σίγουρη ότι έχει αντιληφθεί ακόμα τι συμβαίνει με την εγκυμοσύνη»/ «στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 25 κιλά, αλλά στη δεύτερη μου λένε είναι λίγο πιο δύσκολο να τα χάσεις. Με το πρώτο παιδί αισθάνθηκα δέος, θαυμασμό, δεν ήταν αγάπη αυτό που ένιωσα το πρώτο δευτερόλεπτο. Τον άνδρα μου τον γνώρισα με προξενιό. Στην πρόταση γάμου έπαθα τέτοιο μούδιασμα, που είχα νιώσει όταν βγήκα Σταρ Ελλάς», δήλωσε αρχικά η Μαντώ Γαστεράτου.

Για την συνεργασία της με τον Πέτρο Κωστόπουλο επεσήμανε πως, « και στα social media και στα ΜΜΕ παρατηρώ αν η γραμμή σου δεν είναι political correct κατακρεουργούνται. Στη συνεργασία μου με τον Πέτρο Κωστόπουλο ήταν δύσκολο στην αρχή να βρούμε τα πατήματά μας. Έφευγαν καρέκλες, υπήρχε μια ένταση παραπάνω».

Για τα ριάλιτι, μίλησε μεταξύ άλλων η Μαντω Γαστεράτου.

«Δεν μου έχει γίνει πρόταση από το Survivor, δεν θα πήγαινα όμως. Η συμμετοχή μου το Nomads ήταν το κίνητρο για να ξεκινήσω συστηματικά ψυχανάλυση», ανέφερε, ενώ αποκάλυψε πού έχει κάνει πλαστική!

«Έχω κάνει πλαστική στήθους, τα λεφτά της τα έβγαλε, δεν το μετάνιωσα», συμπλήρωσε χιουμοριστικά!

Δείτε το βίντεο