Στον καναπέ του «Χαμογέλα και Πάλι» κάθισε το μεσημέρι της Κυριακής (27/2) η Ελένη Καστάνη.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η κύρια επιθεώρηση» στο θέατρο «Βέμπο», «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για όλα.

«Ένας θεατής δεν μου έχει πει κάτι αρνητικό για την παράσταση», σημείωσε σχετικά και τόνισε ότι «είναι ωραίο που ο κόσμος την αγκαλιάζει».

Όσο για την πορεία της και τις δουλειές που έχει κάνει, υπογράμμισε: «Όλες μου τις δουλειές τις έχω κάνει με μεγάλη αγάπη. Αγαπώ τον κάθε μου ρόλο και ο αγαπημένος μου είναι αυτός που κάνω κάθε φορά. Κάθε ρόλος μοιάζει με τη ‘γέννα ενός παιδιού’».

«Θέλω να κάνω τους ανθρώπους να περνούν καλά. Το έκανα επάγγελμα και ζω και από αυτό», παραδέχτηκε συγκινημένη.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην οικογένειά της και στον μπαμπά της που έχασε σε μικρή ηλικία.

«Ο μπαμπάς μου ήταν μια δραματική απώλεια. Τον έχασα στα 12 μου και έπρεπε να αναπληρώσω το κενό του. Πριν το κάθε χειροκρότημα είναι σαν να τον βλέπω, με τον δικό μου τρόπο, στο κοινό», είπε.

Μάλιστα, έκανε χιούμορ με το πόσο προστατευτική είναι με τον γιο της. «Στα 18 του έφυγε για την Αγγλία και πήγα στο Λονδίνο με ταπεράκια με σπανακόπιτα».

Τέλος, για το #metoo και το γεγονός πως δεν γνώριζε κάτι πριν το κίνημα, ξεκαθάρισε ότι δεν είχε ενημέρωση γιατί μετά το τέλος της κάθε παράστασης έφευγε και πήγαινε στο παιδί της.

«Απέχω από τις παρέες των ηθοποιών τα βράδια και ίσως γι΄αυτό δεν ήξερα», τόνισε.