Η Νατάσσα Μποφίλιου μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για το #metoo και τη στήριξη στα θύματα.

Παράλληλα, αποκάλυψε γιατί δεν θα ήθελε να δει τον εαυτό της μέλος κριτικής επιτροπής talent show.

Η τραγουδίστρια δήλωσε πως οι φετινές εμφανίσεις της στο VOX της χάρισε ένα συναίσθημα που της έλειπε εδώ και δύο χρόνια: τη γαλήνη.

«Είμαι ένας άνθρωπος που τοποθετείται πολιτικά και κοινωνικά. Οι άνθρωποι που έχουμε δημόσιο βήμα έχουμε αποκτήσει μία καθαρή και συγκεκριμένη φωνή κι αυτό είναι ευχάριστο, γιατί ξέρουμε πια να βλέπουμε ποιος είναι ο καθένας πίσω από τη μάσκα».

«Δεν με νοιάζει εάν έχεις καλή φωνή, είσαι λαμπερός, χορεύεις, έχεις μεγάλες επιτυχίες ή ταλέντο, θέλω να είσαι με τον άνθρωπο. Είμαι με το θύμα, είμαι με αυτόν που έχει υποστεί αυτή την αθλιότητα που έχει καταστρέψει τη ψυχή του. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να διαλύσει τη ψυχή ενός ανθρώπου κακοποιώντας τον. Ο αδερφός μου να το έκανε, θα είχε τελειώσει για μένα».

Στη συνέχεια, σημείωσε πως σαν γυναίκα συνάντησε κατά τη διάρκεια της καριέρας της τα εμπόδια της πατριαρχίας, ήταν όμως τυχερή γιατί είχε ως «ασπίδα» τους δικούς της ανθρώπους: «Θα μπορούσα να είμαι άτυχη και να είχε συμβεί ακριβώς το αντίθετο».

Η ίδια δεν φαντάζεται τον εαυτό της ως μέλος κριτικής επιτροπής μουσικού διαγωνισμού, καθώς θεωρεί υπερβολή να εμφανίζεται κάθε εβδομάδα στην τηλεόραση και ούτε τα χρήματα την δελεάζουν.

Για τον σύζυγό της δήλωσε πως είναι συμβατοί και συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον. Μάλιστα αποκάλυψε ότι εκείνος είναι ο ήσυχος της υπόθεσης, ενώ εκείνη η φασαριόζα.

Για το τραγούδι «Εν Λευκώ», μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της που λατρεύτηκε από το κοινό, είπε πως εκείνη το βρήκε αριστούργημα από την πρώτη στιγμή, όμως πριν από εκείνη καταξιωμένοι καλλιτέχνες είχαν απορρίψει το τραγούδι.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή της